Kisbabaként él a 21 éves Camille Lola: cumizik és pelenkát visel

cumi élet pelenka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabaként éli az életét Camille Lola, az a 21 éves nő, aki nehéz gyerekkora után csatlakozott a felnőttbabák közösségéhez.

A nap 24 órájában pelenkát visel a 21 éves nő. Nem azért teszi, mert szüksége van rá, hanem azért, mert úgy véli, így óvhatja meg magát a felnőttkor ártalmaitól. A fiatal nő gyerekkorában nagyon magányos volt, nem voltak barátai. Állítása szerint mióta csatlakozott a felnőttbabák közösségéhez, számos barátra tett szert és teljes lett az élet.

Camille családja elfogadta, hogy egész nap cumival a szájában járkál és folyamatosan pelenkát visel a lányuk – írta meg a metro.co.uk

Cardi B hatalmas feneket villantott: követői újabb fenékműtétről beszélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-cardi-b-hatalmas-feneket-villantott-kovetoi-ujabb-fenekmutetrol-beszelnek.htmlCardi B egyszer már bevalotta, hogy dús hátsóját nem a természetnek és a genetikának köszönheti: sebészeti beavatkozáson esett át.TV + Sztárok--Kiszel Tünde rózsaszín bikinit húzott és meg is mutatta, hogy áll rajta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-kiszel-tunde-rozsaszin-bikinit-huzott-es-meg-is-mutatta-hogy-all-rajta-foto.htmlBeköszöntött a nyár, a kánikula, így hírességeink is azonnal strandolni indultak. Kiszel Tünde sem tett másképp...TV + SztárokOrigoArcon szúrták a rappert: vérben úszva találták meg az utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-arcon-szurtak-a-rappert-verben-uszva-talaltak-meg-az-utcan.htmlVérbe fagyva találtak rá a rapperre, akit megtámadtak és arcon szúrtak a nyílt utcán.TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra családi idilljükről posztolt – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-szinetar-dora-csaladi-idilljukrol-posztolt-foto.htmlSzinetár Dóra családi pillanatot örökített meg és tett közzé közösségi oldalán. A képen kislánya és kisfia játszanak egy pokrócon. A színésznő pedig még sosem volt ilyen szép. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa merészen szabott bikiniben mutatta meg tökéletes alakját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-demcsak-zsuzsa-mereszen-szabott-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-foto.htmlDemcsák Zsuzsa mióta részt vett az Ázsia Expressz második szériájának forgatásán, teljesen kicserélődött. Újra a régi formájában van, amit bikinis fotója is bizonyít. TV + SztárokOrigoSzandi gyönyörű lánya, Blanka a médiában szeretne elhelyezkednihttp://www.life.hu/sztarok/20190606-szandi-gyonyoru-lanya-blanka-a-mediaban-szeretne-elhelyezkedni.htmlEgyetem utáni terveiről mesélt Szandi lánya, Blanka, aki nemrégiben Fésűs Nelly lányával, Csengével utazhatott el a mini Eurovíziónak is beillő énekversenyre Bakuba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.