Cinthya Dictator arca teljesen eltorzult: tiszta seb és fólia

fotó Cinthya Dictator eltorzult arc arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator ismét megdöbbentő fotót posztolt magáról.

Cinthya Dictator egy olyan fotósorozatot tett közzé közösségi oldalán, amely kiverte a biztosítékot követői körében.

A fotóművész elképesztő módon mutatja meg magát a nyilvánosság előtt. Hol igazán nőiesen, hosszú hajjal, hol extrarövid platinaszőke hajkoronával látható. Ezúttal azonban nem a frizurája miatt akadt meg a szemünk legújabb portréján. Sebes, fóliával borított arca ijesztő látványt nyújt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

3/3 #myphotography

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

„Ijesztegetni lehetne Veled a gyerekeket!!!!” – írta az egyik kommentelő.

Harapófogóval esett neki a saját orrának Cinthya Dictator

Cinthya Dictator sokszor villantott már extrém külsőt, most pedig azt is megmutatta, milyen, amikor harapófogóval próbálja meg karbantartani az orrpiercingjét.
Brutális autóbalesetet szenvedett a Kowalsky meg a vega zenekar: fejre álltak a kocsivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-brutalis-autobalesetet-szenvedett-a-kowalsky-meg-a-vega-zenekar-fejre-alltak-a-kocsival.htmlKözösségi oldalán tudatta a Kowalsky meg a vega zenekar a szörnyű hírt: autóbalesetet szenvedtek.TV + Sztárok--Megnősül Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190609-megnosul-forro-bence-a-balatoni-nyar-musorvezetoje.htmlForró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője hamarosan oltár elé vezeti menyasszonyát.TV + SztárokOrigoArcon szúrták a rappert: vérben úszva találták meg az utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-arcon-szurtak-a-rappert-verben-uszva-talaltak-meg-az-utcan.htmlVérbe fagyva találtak rá a rapperre, akit megtámadtak és arcon szúrtak a nyílt utcán.TV + SztárokOrigoChrissy Teigen mellei kiestek két számmal kisebb fürdőruhájából: mutatjukhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-chrissy-teigen-mellei-kiestek-ket-szammal-kisebb-furdoruhajabol-mutatjuk.htmlChrissy Teigen nem szokott zavarba jönni, ha testéről van szó. Modellként és kétgyerekes anyukaként is szívesen mutatja meg fedetlen idomait a nagyközönség előtt. Ezúttal húzott fürdőruhát, csak két számmal kisebbet... TV + SztárokOrigoBalázs Klárit azért bántották, mert nem szült gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20190609-balazs-klarit-azert-bantottak-mert-nem-szult-gyereket.htmlBalázs Klárit sokan bántották azért, mert nem szült gyereket.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa merészen szabott bikiniben mutatta meg tökéletes alakját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-demcsak-zsuzsa-mereszen-szabott-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-foto.htmlDemcsák Zsuzsa mióta részt vett az Ázsia Expressz második szériájának forgatásán, teljesen kicserélődött. Újra a régi formájában van, amit bikinis fotója is bizonyít. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.