Nehéz gyerekkoráról vallott Rippel Feri

artista Rippel Feri gyerekkor edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri elárulta, gyermekként testvérével akkor is edzettek, amikor más gyerkőcök pihentek vagy tévét néztek.

Rippel Feri a TV2 vendége volt és a tévéstúdióban elárulta, testvérével már gyerekként is napi szinten sportoltak, hogy megvalósítsák álmaikat és világhírű artisták legyenek. Ez azonban sokszor nem volt könnyű.

Nem tudtuk úgy megélni a gyerekkort, mint más gyerek. Amikor más elment szórakozni vagy épp pihent, tévét nézett, nekünk akkor is edzéseink voltak. Naponta két-három edzés volt, aktív szertorna. Egyébként közel 50 évesen nagy gyerekeként még mindig napi szinten fejlesztjük a testünket, hiszen pont erről szól az egész, hogy az egészség útjára tereltük rá magunkat.”

Liptai Claudia nagyon boldog: egy évvel ezelőtt házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190607-liptai-claudia-nagyon-boldog-egy-evvel-ezelott-hazasodtak-ossze.htmlEgy évvel ezelőtt házasodott össze Liptai Claudia és Pataki Ádám. Liptai egy nagyon szerelmes fotóval emlékezett meg a nagy napról. TV + SztárokOrigoBrad Pitt ultimátumot adott Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190607-brad-pitt-ultimatumot-adott-angelina-jolienak.htmlBrad Pitt ultimátumot adott Angelina Jolie-nak: vagy aláírja a válási papírokat vagy büntetést kell fizetnie. TV + SztárokAFPKiderült, ki Demcsák Zsuzsa új férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190607-kiderult-ki-demcsak-zsuzsa-uj-ferje.htmlÖt évvel a válása után Demcsák Zsuzsa újra férjhez ment, méghozzá egy indiai férfihoz. A kapcsolat nagyon friss, az Ázsia Expressz forgatásán, Srí Lankán szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoÉgési sérülést szenvedett az Éjjel-nappal Budapest egyik szereplője, a Hősök zenekar tagja, Eckühttp://www.life.hu/sztarok/20190606-egesi-serulest-szenvedett-az-ejjelnappal-budapest-egyik-szereploje-a-hosok-zenekar-tagja-ecku.htmlAz Éjjel-nappal Budapest forgatásáon komoly sérüléseket szenvedett Eckü, a Hősök zenekar tagja. TV + SztárokOrigoSom-Balogh Edina fürdőruhában üdvözli a nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20190606-sombalogh-edina-furdoruhaban-udvozli-a-nyarat.htmlNagyon várta már a nyarat Som-Balogh Edina. Már fürdött is egyet a Balatonban. TV + Sztárok--Vasvári Vivi kiakadt azokon a nőkön, akiket egy buliban látott: „Sötét mindegyik belül”http://www.life.hu/sztarok/20190606-vasvari-vivi-kiakadt-azokon-a-nokon-akiket-egy-buliban-latott-sotet-mindegyik-belul.htmlVasvári Vivien elment bulizni és kiakadt azon, amit ott látott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.