Liptai Claudia nagyon boldog: egy évvel ezelőtt házasodtak össze

házasság Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt házasodott össze Liptai Claudia és Pataki Ádám. Liptai egy szerelmes fotóval emlékezett meg a nagy napról. 

„Egy évvel ezelőtt ezen a napon, sokgyerekes családként stílusosan egy kisbusszal robogtunk a házasságkötő terem felé! Pataki-Liptai Claudia lettem ezen a napon” – írta közösségi oldalára feltöltött bejegyzésében Liptai Claudia.

A műsorvezető egy hihetetlenül aranyos fotóval emlékezett a nagy napra, amelyen egy gyönyörű ruhában tündökölt. Korábban elárulta, hogy két órát készülődött, de minden perce megérte.

Shane Tusup egy nyúllal osztja meg az otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20190607-shane-tusup-egy-nyullal-osztja-meg-az-otthonat.htmlHosszú Katinkával való szétválása óta leginkább a golfozásról és az edzésekről posztol képet Shane Tusup. Most azonban megmutatta azt is, kivel osztja meg otthonát. TV + Sztárok--Hároméves kisfiát gyászolja Granger Smith zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190607-haromeves-kisfiat-gyaszolja-granger-smith-zenesz.htmlEgy baleset során elvesztette hároméves kisfiát Granger Smith countryzenész. TV + SztárokOrigoÍgy került sor az első éjszakára Dobó Kata és Zsidró Tamás közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190607-igy-kerult-sor-az-elso-ejszakara-dobo-kata-es-zsidro-tamas-kozott.htmlIntim titkot árult el Dobó Kata Zsidró Tamással való kapcsolatáról. TV + Sztárok--Kiderült, ki Demcsák Zsuzsa új férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190607-kiderult-ki-demcsak-zsuzsa-uj-ferje.htmlÖt évvel a válása után Demcsák Zsuzsa újra férjhez ment, méghozzá egy indiai férfihoz. A kapcsolat nagyon friss, az Ázsia Expressz forgatásán, Srí Lankán szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoNégy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20190607-negy-ev-utan-szakitott-bradley-cooper-es-irina-shayk.htmlA 44 éves színész és fiatal barátnője, a 33 éves modell úgy döntöttek, hogy különválnak. Most azt szervezik, hogyan osszák meg közös kislányuk, a kétéves Lea De Seine felügyeleti jogát – árulta el egy bennfentes a People magazinnak. TV + SztárokAFPEgy ember megsérült a Bond-film forgatásán egy rosszul sikerült robbantás soránhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-egy-ember-megserult-a-bond-film-forgatasan-egy-rosszul-sikerult-robbantas-soran.htmlBaleset történt az új Bond-film forgatásakor. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.