Így került sor az első éjszakára Dobó Kata és Zsidró Tamás között

Forrás: Instagram/Dobó Kata -
Zsidró Tamás Dobó Kata párkapcsolat szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intim titkot árult el Dobó Kata Zsidró Tamással való kapcsolatáról.

Dobó Kata és Zsidró Tamás ritkán beszél a magánéletéről, épp ezért is meglepő, milyen intim titkot árult el most a színésznő. A Blikk azt írja, Kata a NőComment! című műsorban első közös éjszakájukról vallott.

Lakásfelújításom volt, és el kellett volna mennem egy hétre valahova lakni. Már meg is volt beszélve, hogy hova költözöm. (...) Még semmi nem történt köztünk, és ő azt mondta, miért nem megyek fel hozzá. Mentem a kis bőröndömmel, és mutatta, hogy ez a gyerekszoba, ez a háló, és hogy akkor melyik? Jobbra vagy balra? Negyvenvalahány évesen az ember nyilván már tudja, hol van, ezért mondtam: a háló...” – idézi a lap a színésznő szavait.

Pikáns történetet mesélt el Dobó Kata Forrás: Instagram/Dobó Kata
Kiderült, ki Demcsák Zsuzsa új férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190607-kiderult-ki-demcsak-zsuzsa-uj-ferje.htmlÖt évvel a válása után Demcsák Zsuzsa újra férjhez ment, méghozzá egy indiai férfihoz. A kapcsolat nagyon friss, az Ázsia Expressz forgatásán, Srí Lankán szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoNégy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20190607-negy-ev-utan-szakitott-bradley-cooper-es-irina-shayk.htmlA 44 éves színész és fiatal barátnője, a 33 éves modell úgy döntöttek, hogy különválnak. Most azt szervezik, hogyan osszák meg közös kislányuk, a kétéves Lea De Seine felügyeleti jogát – árulta el egy bennfentes a People magazinnak. TV + SztárokAFPEgy ember megsérült a Bond-film forgatásán egy rosszul sikerült robbantás soránhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-egy-ember-megserult-a-bond-film-forgatasan-egy-rosszul-sikerult-robbantas-soran.htmlBaleset történt az új Bond-film forgatásakor. TV + SztárokOrigoFelkerült a netre egy videó Neymar állítólagos szexuális zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-felkerult-a-netre-egy-video-neymar-allitolagos-szexualis-zaklatasarol.htmlVideófelvétel készült abban a hálószobában és azon az ominózus estén, amikor Neymar állítólag szexálisan zaklatott egy nőt. TV + Sztárok--Dunai hajóbaleset: előkerült egy holttest Érdnél ishttp://www.life.hu/sztarok/20190606-dunai-hajobaleset-elokerult-egy-holttest-erdnel-is.htmlMint ismeretes, május 29-én egy szállodahajó maga alá gyűrte a Hableány néven ismert személyhajót egy koreai csoporttal a fedélzetén. Mindössze heten élték túl a katasztrófát.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKirály Viktor és kedvese már a családalapítást tervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-kiraly-viktor-es-kedvese-mar-a-csaladalapitast-tervezik.htmlRómában kérte meg kedvese, Virág Anita kezét Király Viktor. Már tervezik az esküvőt és a családalapítást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.