Nemcsák Károly a magánéletéről mesélt, újra szerelmes

házasság párkapcsolat válás szerelem Nemcsák Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója válása után igyekszik újra megtalálni a harmóniát a fiaival. Közben rátalált a szerelem, ismét egy hölgy mellett éli az életét. 

„Nyílt titok, az életem sajnos úgy alakult, hogy elváltam. Nem vagyok rá büszke, de valamiért így kellett történnie” – mesélte a Story magazinnak adott interjújában Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója.

„Valami megszakadt, és nem működött már jól az, ami egy házasságot összetart. Büszkeségeim: a fiaim. A nagyobbik, Balázs most fog diplomázni gazdálkodás és menedzsment szakon, Máté pedig katona lett, mindig is arra vágyott. A válásunk érthetően megviselte őket lelkileg, nem csoda, egy ilyen traumánál több ember sérül, vagy kerül nehéz helyzetbe. És bár az idő jó pár dolgot orvosol, de ehhez tenni is kell” – folytatta a Szomszédok egykori Vágási Ferije.

Nemcsák Károly újra párkapcsolatban él Forrás: Talán Csaba

Azt is elárulta, hogy ma már boldog párkapcsolatban él, újra rátalált a szerelem. „Hivatalosan is túl vagyok a váláson, és örülök, hgoy újra rám talált a boldogság. A kedvesem ugyancsak felelősségteljes munkát végez, bankban dolgozik, korban is illünk egymáshoz, kicsivel fiatalabb, mint én. Harmónia és arány van közöttünk, mert hasonlóan fontos a munkánk. Mára mindkettőnk életében felértékelődtek a hétvégék, amikor együtt tudunk lenni” – folytatta Nemcsák. Azt is elárulta, hogy utál bevásárolni, kedvese a személyi stylistja is egyben.

Megmutatta formás fenekét Kárpáti Rebeka – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-megmutatta-formas-feneket-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka apró bikiniben mutatta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoMár csak a szerződés tartja össze Suzyt és Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190606-mar-csak-a-szerzodes-tartja-ossze-suzyt-es-jollyt.htmlJolly megszólalt a szakításáról: immár négy hónapja annak, hogy nincsenek együtt Suzyval. TV + SztárokOrigoCurtis ismét alkoholt iszik – barátai féltik, hogy vissza fog esnihttp://www.life.hu/sztarok/20190606-curtis-ismet-alkoholt-iszik-baratai-feltik-hogy-vissza-fog-esni.htmlCurtis nemrég jött ki az elvonóról, ahol kokainproblémái miatt kezelték. A rapper néhány hetes kezelés után tisztán hagyta el a rehabilitációs intézetet, majd elvette feleségül szerelmét, és hamarosan érkezik első közös kisfiuk is. Barátai mégis aggódnak érte, ugyanis újra alkoholhoz nyúlt. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg indiai férjével: hindu szokás szerint házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190606-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-alatt-ismerkedett-meg-indiai-ferjevel-hindu-szokas.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai férfival, akihez a forgatások után hozzá is ment. TV + SztárokOrigoTengerparti esküvőjéről mesélt Hajas Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-tengerparti-eskuvojerol-meselt-hajas-laszlo.htmlHajas László a tévékamerák előtt árult el részleteket trópusi esküvőjéről. TV + Sztárok--Turkálóból vásárol Für Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-turkalobol-vasarol-fur-aniko.htmlFür Anikó elárulta, hogy turkálókban vásárolja a ruháit. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.