turkáló Für Anikó öltözködés ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Für Anikó elárulta, hogy turkálókban vásárolja a ruháit.

Für Anikó volt a FEM3 Café vendége, ahol a kamerák előtt elárulta, soha nem költ méregdrága holmikra, ruháit inkább turkálókból szerzi be.

Azt gondolom, hogy jól öltözni nem pénz, hanem stílus, ízlés és önismeret kérdése. A racionalitáson túl, hogy miért fizessem én mások bérleti díját a méregdrága plázában, még egyedi darabokat is kapunk. Engem nem zavar az, ha valami szembejön velem, de látom a ruhákon, hogy milyen hálózat... A vadászösztön ilyenkor feltámad bennem és csodálatos kincsekre lehet akadni remek minőségben és fillérekért. (...) Szerény körülmények között nőttem fel és azt tanultam, a soknál több az elég. Szeretek sportot űzni abból, hogy a minimumból kihozni valamit... Ezt kihívásnak érzem, akár lakásfelújításról vagy öltözködésről van szó” – mondta a színésznő a műsorban, majd hozzátette, ha valaki félmilliót képes kiadni egy táskáért, az sürgősen forduljon pszichológushoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.