Megvillantotta dús kebleit VV Era – fotó

mell keblek szexi VV Era
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Era szexi fotót posztolt a közösségi oldalára.

VV Era imádja a szexi szetteket, és ezúttal is egy igen merész darabba bújt, amit meg is mutatott a közösségi oldalán. A szőkeség mindössze egy bugyit visel, felül pedig egy szőrmés felsőt, amely szétnyílva pont megvillantja dús kebleit.

Persze érkeztek is kommentek szép számmal a bejegyzéshez, a férfirajongói odáig voltak érte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minden változik..

(VVEra) (@kokutierika) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela összeköltözött szerelmével, Tóth Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-hodi-pamela-osszekoltozott-szerelmevel-toth-bencevel.htmlNemrégiben tért haza az Ázsia Expressz forgatásáról Hódi Pamela. Most új korszak vár rá, úgy döntöttek szerelmével, hogy összeköltöznek. TV + SztárokOrigoTücsiék új otthona nem olyan lett, mint várták, teljesen kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190605-tucsiek-uj-otthona-nem-olyan-lett-mint-vartak-teljesen-kiakadt.htmlTöbbször megosztotta követőivel Tücsi, hol tart az építkezés, mikor költözhetnek be új otthonukba. A költözés most megtörtént, ám nem felhőtlen a boldogság. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági és VV Hunor ad még egy esélyt a kapcsolatuknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-sebestyen-agi-es-vv-hunor-ad-meg-egy-eselyt-a-kapcsolatuknak.htmlA ValóVilág 9 villájában szökkent szárba VV Hunor és Sebestyén Ági kapcsolata. A pár nemrégiben szakított, ám úgy döntöttek, megmentik a szerelmüket. TV + SztárokOrigoVálságban Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190604-valsagban-bradley-cooper-es-irina-shayk-kapcsolata.htmlEgy közeli ismerősük megerősítette: válságban van Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata. TV + Sztárok--Val Kilmer jobban van: így néz ki most a színész – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-val-kilmer-jobban-van-igy-nez-ki-most-a-szinesz-foto.htmlEgy adománygyűjtő gálán fotózták le Val Kilmert. A színész hosszú ideje visszavonultan él. Évekig küzdött a gégerákkal, most azonban visszatér a Top Gun folytatásában is. TV + Sztárok--Szinetár Dórát a nagyfia, Marci fuvarozza autóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190603-szinetar-dorat-nagyfia-marci-fuvarozza-autoval.htmlSzinetár Dóra a közösségi oldalán büszkélkedett el vele, hogy a fia, Marci fuvarozza. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.