Jennifer Aniston elmondta, milyen érzés volt, amikor Brad Pitt elhagyta őt

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt házasság magány válás Angelina Jolie szakítás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie miatt hagyta el Jennifer Anistont Brad Pitt 2005-ben. Aniston akkor mindent elmondott arról, hogyan érezte magát. 

A Mirror cikke szerint Jennifer Aniston interjút adott 2005-ben a Vanity Fairnak, amelyben elmondta, milyen érzés volt, amikor Brad Pitt elhagyta őt Angelina Jolie miatt. Meglepően őszintén beszélt a színésznő.

Pitt és Jolie a Mr. és Mrs. Smith forgatásán találkoztak, majd szerettek egymásba, ezzel ért véget Jennifer Anistonnal való legendás kapcsolata.

„Magányos vagyok? Igen. Mérges vagyok? Igen. Összezavarodtam? Igen. Vannak napok, amikor sajnálom magam? Igen” – nyilatkozta akkor Aniston, aki azt is elmondta, teljesen újra kellett építenie önmagát.

Azok a barátnői segítettek neki átvészelni ezt az időszakot, akiket már legalább 20 éves ismert és azonnal a segítségére siettek. Aniston nem vágyott másra, minthogy elvonuljon a nyilvánosság elől, és megvédje magát a világtól.

Sokan még most is nekik drukkolnak Forrás: AFP/Kevin Winter

Eltűnt az Instagram-oldala annak az influenszernek, aki beszaladt a pályára a BL-döntő alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190605-eltunt-az-instagram-oldala-annak-az-influencernek-aki-beszalad-a-palyara-a-bl-donto-alatt.htmlNyomtalanul eltűnt az Instagramról Kinsey Wolanski oldala. Mint ismeretes, a hölgy korábban azzal szerzett magának hatalmas követőtábort, hogy szombaton berohant a pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjén. TV + SztárokOrigoKínos gyermekkori sztorit osztott meg Rudolf Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-kinos-gyermekkori-sztorit-osztott-meg-rudolf-peter.htmlRudolf Péter egy kínos gyermekkori sztorit osztott meg magáról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegvillantotta dús kebleit VV Era – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-megvillantotta-dus-kebleit-vv-era.htmlVV Era szexi fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoHódi Pamela összeköltözött szerelmével, Tóth Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-hodi-pamela-osszekoltozott-szerelmevel-toth-bencevel.htmlNemrégiben tért haza az Ázsia Expressz forgatásáról Hódi Pamela. Most új korszak vár rá, úgy döntöttek szerelmével, hogy összeköltöznek. TV + SztárokOrigoTücsiék új otthona nem olyan lett, mint várták, teljesen kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190605-tucsiek-uj-otthona-nem-olyan-lett-mint-vartak-teljesen-kiakadt.htmlTöbbször megosztotta követőivel Tücsi, hol tart az építkezés, mikor költözhetnek be az új otthonukba. A költözés most megtörtént, ám nem felhőtlen a boldogságuk. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági és VV Hunor ad még egy esélyt a kapcsolatuknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-sebestyen-agi-es-vv-hunor-ad-meg-egy-eselyt-a-kapcsolatuknak.htmlA ValóVilág 9 villájában szökkent szárba VV Hunor és Sebestyén Ági kapcsolata. A pár nemrégiben szakított, ám úgy döntöttek, megmentik a szerelmüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.