Szomorú hírek Michael Schumacher állapotáról: Bernie Ecclestone nyilatkozott

síbaleset dokumentumfilm Michael Schumacher Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentette a rajongókat Bernie Ecclestone nyilatkozata Michael Schumacher egészségi állapotáról. Elismerte, hogy a pilóta "jelen pillanatban nincs velünk".

Schumacher állapotáról a 2013-ban bekövetkezett síbalesete óta csak korlátozottan olvashattunk, a család ugyanis hírzárlatot rendelt el. Ecclestone egy decemberben megjelenő, a Schumacher család teljes támogatását élvező dokumentumfilmben tette a fenti kijelentést. A "Schumacher" című alkotás részletesen bemutatja a versenyző pályáját, életét és balesetét. Az előzetest osztották meg a német médiával, ebben hangzott el Bernie Ecclestone nyilatkozata, amely pontosan így szól: "Jelen pillanatban nincs velünk. De ha jobban lesz, megválaszolja az összes kérdést".

Balról jobbra: David Coulthard, Michael Schumacher, Bernie Ecclestone, Mika Häkkinen, Rubens Barrichello a Magyar Nagydíjon, 2000-ben Forrás: AFP/Pierre Verdy


Ez a kijelentés egyszerre keltett pánikot és reményt is a rajongókban. Egy német napilap szerint most nyilvánvalóvá vált, hogy a baleset következményei még mindig hatnak Michael életére, ám remény is van arra, hogy jobban lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.