Sebestyén Ágnes párkapcsolat szerelem VV Hunor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9 villájában szökkent szárba VV Hunor és Sebestyén Ági kapcsolata. A pár nemrégiben szakított, ám úgy döntöttek, megmentik a szerelmüket. 

Sebestyén Ági és VV Hunor a ValóVilág 9 villájában kerültek közelebbi kapcsolatba. Miután Hunor kiesett a játékból, találkozgattak, majd áprilisban már egy párnak lehetett őket titulálni.

A Blikk cikke szerint a múlt hétvégén szakítottak, ám úgy döntöttek, adnak maguknak még egy esélyt.

"Mint minden kapcsolatban, nálunk is adódnak nehézségek. Valóban azt hittük, szétmegyünk, így legalább magunk mögött hagyjuk a sérelmeinket, de úgy döntöttünk, inkább megpróbáljuk megjavítani a kapcsolatunkat, nem dobjuk el egymást" – mesélte a lapnak Sebestyén Ági.

Sebestyén Ági és VV Hunor újra megpróbálják Forrás: Instagram/Sebestyén Ági

Követőik rendszeresen hűtlenséggel vádolták őket, ez sem tett jót a kapcsolatuknak. "Gyakran megkapjuk, hogy biztosan nem vagyunk hűségesek egymáshoz, és ez vezet szakításhoz" – fogalmazott Sebestyén Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.