Vajna Timi elveszítette a kakaduját, akit a követői segítségével, hosszú órák után talált meg

Vajna Timi elvesztés kakadu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi vasárnap hajnalban elveszítette egyik kedvenc kisállatát, a Tati névre hallgató kakadut. A sztár elmondta, a kisállat megijedt egy erős hangtól, és elrepült. 

Egész vasárnap kétségbeesetten kereste a kakadut Timi, aki rajongói segítségét kérte a közösségi oldalain. Nagyon sokan összefogtak, hogy a kismadár megkerüljön. Végül egy házaspár jelentkezett, aki 400 méterre lakik Timitől. A kertjükben üldögélt Tati.

"Soha nem szabad feladni a reményt !Szerintem Andy vigyázott rá. Borzasztó lett volna elveszíteni még őt is" – írta boldogan, mégis megtörten posztjában Timi.

A sebesség okozta a világklasszis focista, Jose Antonio Reyes haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-a-sebesseg-okozta-a-vilagklasszis-focista-jose-antonio-reyes-halalat.htmlNéhány nappal ezelőtt hunyt el autóbalesetben José Antonio Reyes. Mostanra az is kiderült, mi okozta a tragikus halált.TV + Sztárok--Sztárok, akik nem hagyták el csalfa partnerüket: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is együtt maradtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sztarok-akik-nem-hagytak-el-csalfa-partneruket-sarah-jessica-parker-es-matthew-broderick.htmlA megcsalás akkor is borzasztóan fájdalmas, ha nem az egész világ szeme láttára tör ki a botrány. A sztároknak azonban ilyesmit nincs lehetőségük eltitkolni, és mindenki csak arra vár, vajon sikerül-e megoldaniuk a helyzetet, vagy inkább elválnak útjaik. Az alábbi hírességek úgy döntöttek, a félrelépés ellenére együtt maradnak. TV + SztárokOrigoSingh Viki a mellei közé tetováltatott, meg is mutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190602-singh-viki-a-mellei-koze-tetovaltatott-meg-is-mutatta.htmlSingh Viki a mellei közé tetováltatott egy lótuszvirágot. TV + SztárokOrigoAligruhában rohangált a focipályán a kebelcsodahttp://www.life.hu/sztarok/20190602-aligruhaban-rohangalt-a-focipalyan-a-kebelcsoda.htmlMég a szurkolók is úgy vélik, a pályára berohanó szőkeség volt a tegnapi labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének legérdekesebb jelenete. TV + SztárokOrigoSzőcs Renátát letiltotta az Instagram: e miatt a fotó miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190601-szocs-renatat-letiltotta-az-instagram-emiatt-a-foto-miatt.htmlSzámos esetből tudható, hogy a Facebook és az Instagram szigorúan lép fel a túl intim, sokat mutató fotókkal kapcsolatban. Így járt Szőcs Renáta is, akit 48 órára letiltottak egy fotó miatt. TV + SztárokOrigoKelemen Anna arca teljesen megváltozott az elmúlt hónapokban – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-kelemen-anna-arca-teljesen-megvaltozott-az-elmult-honapokban-foto.htmlKelemen Anna külseje az elmúlt hónapokban teljesen megváltozott. Vajon mi történt vele? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.