Horányi Juli az első csókjáról és más intim dolgokról mesélt

csók intim titok Horányi Juli gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárulta, szerinte mi a legdögösebb gyümölcs, de az első csókjáról is mesélt Horányi Juli énekesnő. Intim részletek derültek ki. 

Személyes dolgokat árult el magáról Horányi Juli énekesnő az Instyle-nak adott miniinterjújában. Elmondta például, hogy amikor nem tud aludni, elkezd visszaszámolni 100-tól. Nagyjából 50-nél már el is alszik.

Horányi Juli imádja az epret Forrás: Polyák Attila/Origo

A lap munkatársai arról is kérdezték, hogy kivel csókolózott először. "Kicsit kínos, de ha szigorúan veszem, az első szájrapuszit egy lánytól kaptam. Noéminek hívták, és egy oviba jártunk. Szerintem nem igazán tudta egyikünk sem, mit csinálunk, csak láttuk a filmekben, hogy a felnőttek szájrapuszit adnak egymásnak, és gondoltuk, ez így tök rendben van" – mondta az énekesnő.

Azt is elmondta, hogy szerinte a legdögösebb ételek a gyümölcsök. Imádja például az epret és a gránátalmát is.

Für Anikó: „Kerülöm a fényűzést, a luxus pedig kifejezetten bosszant”http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20190603-fur-aniko.htmlFür Anikót, a Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes művészt kérdeztük gyermekkori emlékeiről, kedvenc helyeiről, és arról, hogy hogyan tud kikapcsolódni egy-egy fárasztó időszak után.HirdetésSolti Ádám kedvese, Kiss Bernadett plasztikai beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-solti-adam-kedves-kiss-bernadett-plasztikai-beavatkozason-esett-at.htmlGőzerővel készül az esküvőre Solti Ádám és Kiss Bernadett. A menyasszony úgy döntött, hogy plasztikai beavatkozásnak veti alá magát, feltöltette ajkait. TV + SztárokOrigoStohl Andrást nőnek sminkeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190603-stohl-andrast-nonek-sminkeltek.htmlStohl Andrást egy színdarab kedvéért sminkelték nőnek. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf a fegyverekhez fűződő viszonyáról mesélt http://www.life.hu/sztarok/20190603-nemeth-kristof-a-fegyverekhez-fuzodo-viszonyarol-meselt.htmlMár gyerekként kapcsolatba került a sportlövészettel Németh Kristóf. Versenyzőként is helyet állt, ám inkább a színészetet választotta. Egy ideje pedig éles lőfegyvert is tart otthon. TV + SztárokOrigoJolly szerint Suzy a saját gyereküket is ellene hangoljahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-jolly-szerint-suzy-a-sajat-gyerekuket-is-ellene-hangolja.htmlNéhány hónapja költözött külön egymástól a mulatós világ sztárpárja, Suzy és Jolly. Az énekesek megerősítették a hírt, válni készülnek. Jolly újabb részleteket árult el magánéletükről. TV + SztárokOrigoVajna Timi elveszítette a kakaduját, akit a követői segítségével, hosszú órák után talált meghttp://www.life.hu/sztarok/20190603-vajna-timi-elveszitette-kakadujat-akit-kovetoi-segitsegevel-hosszu-orak-utan-talalt-meg.htmlVajna Timi vasárnap hajnalban elveszítette egyik kedvenc kisállatát, a Tati névre hallgató kakadut. A sztár elmondta, a kisállat megijedt egy erős hangtól, és elrepült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.