Még hónapokat csúszhat Hien embercsempészettel vádolt családtagjainak tárgyalása

Forrás: Hien / Instagram -
embercsempész Nguyen Tuan Anht tárgyalás ügyvéd bíróság Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonöt embert vádolnak bűnszervezetben elkövetett embercsempészéssel, köztük van az énekesnő, Hien édesapja, édesanyja és féltestvére is. Most újabb fordulat állt be az ügyben.

Hien édesapja, a Tony becenévre hallgató Nguyen Tuan Anh, az énekesnő édesanyja és féltestvére is vádlott abban a bűnszervezetben elkövetett embercsempészési ügyben, amellyel 25 ember vádolnak. Hien apját elsőrendű vádlottként 5 év, anyját 1 év, féltestvérét pedig 2 év 6 hónap letöltendő börtönre ítélték.

Hien apjának új ügyvédre volt szüksége Forrás: Hien / Instagram

A Blikk információi szerint szerdán folytatódott volna az ügy, de az évek óta szökésben lévő Tonynak új ügyvédre van szüksége. „Érdekellentét állt fenn, a szintén általam képviselt ötödrendű vádlott tagadja a bűnösségét, míg az elsőrendű, Tony kedden e-mailben eljuttatott hozzám egy újabb vallomást, amelyben részben beismerte a tettét” – mondta dr. Surdi Miklós, aki a megbízását Vietnámban kapta meg.

A tárgyaláson jelezte a bíróságnak, hogy vannak elérhetőségei az Interpol által körözött férfihoz. A többi vádlott között felzúdulást váltott ki a fordulat, hiszen a tíz éve folyó ügy így még hónapokat csúszhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.