Hajas László újra megnősült

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
esküvő Hajas László Maldív-szigetek nősülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maldív-szigeteken újra elvette feleségét Hajas László.

A Maldív-szigetekre ruccant ki nemrég Hajas László és feleség, Judit és a remekül sikerült nyaralást egy mezítlábas, tengerparti esküvővel koronázták meg. A pár régóta vágyott már erre, de csak most adódott rá lehetőségük.

Egy hetet töltöttünk a Maldív-szigeteken, körülbelül a vakáció felénél volt az esküvő. Külön öröm, hogy az egyik legjobb barátom is velünk tartott a feleségével, így dupla lagzit tartottunk. Csodálatos volt minden! Felejthetetlen élmény volt mezítláb kimondani a boldogító igent életem szerelmének. A gyerekek természetesen be voltak avatva, bár ők nem tartottak velünk, talán ők szerették volna a legjobban ezt a rendhagyó és nagyon romantikus esküvőt. (...)Az említett barátom esküvőjén én voltam a tanú. Mivel nekik is nagy álmuk volt a Maldív-szigeteki lagzi, kitaláltuk, hogy elmegyünk négyesben. Nem is hozhattunk volna ennél jobb döntést, örök emlék marad az út és végre valóra válthattam Judit nagy álmát” – nyilatkozta a büszke férj a Ripostnak.

Hajas László és a nála 15 esztendővel fiatalabb Judit 22 évvel ezelőtt szerettek egymásba. Korábbi kapcsolataikból mindkettőjüknek van egy-egy lánya.

Hajas László újra feleségül vette szerelmét Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Jennifer Aniston beszélt Anelina Jolie-val:ezt mondta nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190530-jennifer-aniston-beszelt-anelina-jolieval-ezt-mondta-neki.htmlJennifer Aniston közvetlenül a Mr. és Mrs. Smith forgatása előtt futott össze Angelina Jolie-val: elárulta, mit mondott neki. TV + SztárokOrigoTestvérével, Ádámmal él együtt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-testverevel-adammal-el-egyutt-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka továbbra is szingli, egyelőre testvérével, Ádámmal él együtt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEke Angéla videója pletykákat indított el: újra összejöttek Puskás Petivel?http://www.life.hu/sztarok/20190530-eke-angela-videoja-pletykakat-inditott-el-ujra-osszejottek-puskas-petivel.htmlEke Angéla Instagram-oldalára egy olyan videót töltött fel, amely elgondolkodtatta a rajongókat: mégis együtt vannak Puskás Petivel? TV + Sztárok--Kiszivárogtak Iggy Azalea félpucér képeihttp://www.life.hu/sztarok/20190529-kiszivarogtak-iggy-azalea-felpucer-kepei.htmlFelkerültek az internetre azok a félpucér képek Iggy Azaleáról, amelyeknek közzétételét ő soha nem engedélyezte. TV + SztárokOrigoA nagymamáját gyászolja Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190529-nagymamajat-gyaszolja-der-heni.htmlDér Heni a közösségi oldalán elárulta, hogy elvesztette szeretett nagymamáját. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs hasonmása tűnt fel a Britain's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sebestyen-balazs-hasonmasa-tunt-fel-a-britains-got-talentben.htmlSebestyén Balázs hasonmása indult el a brit tehetségkutatóban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.