Sztárok, akik nem hagyták el csalfa partnerüket: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is együtt maradtak

Jay-Z Sarah Jessica Parker megcsalás Beyoncé Kobe Bryant Pink Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megcsalás akkor is borzasztóan fájdalmas, ha nem az egész világ szeme láttára tör ki a botrány. A sztároknak azonban ilyesmit nincs lehetőségük eltitkolni, és mindenki csak arra vár, vajon sikerül-e megoldaniuk a helyzetet, vagy inkább elválnak útjaik. Az alábbi hírességek úgy döntöttek, a félrelépés ellenére együtt maradnak.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jemal Countess

A Szex és New York sztárja és férje 1997-ben házasodtak össze, azóta pedig rengeteg megcsalási botránnyal kellett megküzdeniük. Sajnos azonban nemcsak légből kapott pletykákról volt szó: 2008-ban kiderült, hogy Matthew Broderick tényleg félrelépett. Ennek ellenére Sarah Jessica Parker úgy döntött, hogy a férjével marad, és megpróbálnak túljutni ezen. Azóta is együtt vannak.


Pink és Carey Hart

Pink és Carey Hart Forrás: Getty Images

Nem volt zökkenőmentes Pink és Carey Hart kapcsolata sem. A pár több válságon ment keresztül 2006-os házasságuk óta. 2008-ban került mélypontra a szerelmük, de sokszor pletykáltak a szakításukról az évek alatt. Pink azonban úgy döntött, hogy ragaszkodik a férjéhez, és elhatározta, hogy megoldják a problémáikat. Nagyon úgy tűnik, hogy sikerült nekik, hiszen azóta is együtt vannak, két gyermeket nevelnek.

Beyoncé és Jay-Z

Beyoncé és Jay-Z Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Több mint 10 éve él házasságban Beyoncé és Jay-Z, de a botrányok őket sem kerülték el. Habár sokáig igazi álompárnak számítottak, kiderült, hogy bizony az ő kapcsolatuk sem tökéletes. Jay-Z megcsalta Beyoncét, a fájdalmas élményről az énekesnő egy egész albumot készített. A félrelépés ugyan megtörte a kapcsolatukat, de sikerült túljutniuk a problémán, és azóta is együtt vannak. Három közös gyermekük van.


Kobe és Vanessa Bryant

Kobe és Vanessa Bryant Forrás: AFP/2017 Getty Images/Theo Wargo

Kobe Bryant sem volt a hűség mintaképe a házassága alatt, amely 2001 óta tart. Felesége, Vanessa be is adta a válókeresetet, miután 2003-ban a sportoló bevallotta, hogy megcsalta őt. Hatalmas botrány kerekedett az ügyből, de végül nem váltak el. Vanessa úgy döntött, ad még egy esélyt a férjének, és azóta is egy párt alkotnak.


Tori Spelling és Dean McDermott

Tori Spelling és Dean McDermott Forrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman

A házaspár nem tartotta titokban a problémáikat, saját valóságshow-jukban mutatták be, hogyan dolgozzák fel a megcsalást. Dean McDermott azalatt lépett félre, míg Tori a gyermekeikkel elutazott. A férj a műsorban, az egész világ szeme láttára bizonygatta, mennyire megbánta, amit csinált, és undorítónak nevezte a tettét. A pár részt vett egy terápián is, hogy biztosan sikerüljön túljutniuk ezen a helyzeten. Azóta is együtt vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.