Palvin Barbi falatnyi bugyiban látható legújabb fotóján

fotó Palvin Barbara szexi bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában kevésbé aktív a közösségi oldalán Palvin Barbara, ám most egy igazán szexi képpel örvendeztette meg rajongóit.

Felforrósította az internetet Palvin Barbara legújabb fotója. A világhírű magyar modell mostanában kevésbé aktív az Instagramon, ám most kárpótolta a rajongóit.

12 millió követőjével egy olyan képet osztott meg, amelyen mindössze egy falatnyi bugyit és egy átlátszó fehér felsőt visel. Rettentően szexire sikerült a fotó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Looking forward to summer

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Jakabos Zsuzsanna szexi bikinis fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190529-jakabos-zsuzsanna-szexi-bikinis-fotot-osztott-meg.htmlNemcsak sikeres, hanem gyönyörű is Jakabos Zsuzsanna. Az úszónő most egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTahi Tóth László utolsó napjairól vallott özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190529-tahi-toth-laszlo-utolso-napjairol-vallott-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia őszintén vallott arról, hogyan él a férje halála után. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs hasonmása tűnt fel a Britain's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sebestyen-balazs-hasonmasa-tunt-fel-a-britains-got-talentben.htmlSebestyén Balázs hasonmása indult el a brit tehetségkutatóban. TV + SztárokOrigoEllen DeGenerest szexuálisan bántalmazta a mostohaapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-ellen-degenerest-szexualisan-bantalmazta-mostohaapja.htmlBorzalmas dologról beszélt David Letterman műsorában Ellen DeGeneres, a népszerű tévés. Mostohaapja szexuálisan bántalmazta, amikor tinédzser volt. TV + Sztárok--Jessica Chastain színésznő mellét megharapta egy lóhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-jessica-chastain-szineszno-mellet-megharapta-egy-lo.htmlAz X-Men: Sötét Főnix című film kapcsán járja Nagy-Britanniát Jessica Chastain színésznő. A turné során pedig úgy adódott, hogy egy ló a mellébe harapott. TV + Sztárok--Curtis és Kriszti elárulta, különleges nevet választottak gyermeküknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-curtis-es-kriszti-elarulta-kulonleges-nevet-valasztottak-gyermekuknek.htmlCurtis és szerelme, Kriszti első közös gyermeke augusztus elején érkezik, és nagyon különleges nevet fog kapni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.