Kit Harington rehabilitációra szorul a stressz és az alkohol miatt

Forrás: HBO -
Havas Jon Kit Harington rehab Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca Havas Jonja, vagyis Kit Harington rehabilitációra szorult a sorozat befejezése után. Teljesen kikészült idegileg.

Luxusintézetbe jelentkezett be Kit Harington, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Havas Jon. A Trónok harca sztárját kikészítette idegileg a sorozat: a stressz, a kimerültség és az alkohol miatt szorul rehabilitációra a sajtóértesülések szerint. A sztár sajtósa megerősítette, hogy a színész szünetet tart, hogy rendezzen néhány személyes ügyet, de bővebb információval nem szolgált.

Havas Jon rehabilitációra szorul Forrás: HBO

Úgy tudni, egy hónapot tölt majd az intézményben a színész, ezalatt a stressz csillapításáról és a negatív érzelmek kezeléséről fog tanulni – írja a Daily Mail. Állítólag a rehab egy hónapra 34 millió forintnyi dollárba kerül.

Renée Zellweger nagyon megváltozott: új sorozata premierjén fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-renee-zellwegger-nagyon-megvaltozott-uj-sorozata-premierjen-fotoztak.htmlÚj sorozatot forgatott Renée Zellweger. A színésznőt az utóbbi években többször érte az a vád, hogy túlzásba esett, ami a plasztikai műtéteket illeti. Igaz, sokat változott, ám a legutóbbi fotóin fantasztikusan néz ki. TV + Sztárok--Bőr nélkül született egy brit csecsemő, küzdenek a megmentéséérthttp://www.life.hu/drlife/20190528-bor-nelkul-szuletett-egy-brit-csecsemo-kuzdenek-a-megmenteseert.htmlBőr nélkül jött a világra a koraszülött Kaiden Jake Shattock. Állapotának okát még mindig nem tudják az orvosok. Már átesett egy műtéten, és legalább négy vár még rá. Dr. Life--Koholák Alexa eltörte a lábáthttp://www.life.hu/drlife/20190529-koholak-alexa-eltorte-a-labat.htmlKoholák Alexa eltörte a lábát: begipszelve, mankóval jelentkezett be a közösségi oldalán. Dr. LifeOrigoSara Geurts modell ritka rendellenességgel küzd: a bőre nem tapad a testérehttp://www.life.hu/drlife/20190528-sara-geurts-modell-ritka-rendellenesseggel-kuzd-bore-nem-tapad-a-testere.htmlSara Geurts modell sokáig szégyellte a testét, de ma már mindenkinek megmutatja, így próbál segíteni a hozzá hasonlókon. Dr. LifeOrigoA gyümölcslevek napi fogyasztása emelheti a korai halálozás kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20190528-a-gyumolcslevek-napi-fogyasztasa-emeleti-a-korai-halalozas-kockazatat.htmlA gyümölcsleveket eddig egészséges italnak tekintettük, de egy új kutatás rávilágít a káros hatásaira. Nagyon magas cukortartalmuk miatt akár a kólánál is károsabbak lehetnek. Igyunk inkább vizet. Dr. LifeThinkstockMarsi Anikó lábáról lekerült a gipsz: merevítő segíti a gyógyulásthttp://www.life.hu/drlife/20190528-marsi-aniko-labarol-lekerult-a-gipsz-merevito-segiti-a-gyogyulast.htmlCombcsonttörése után végre lekerülhetett a gipsz Marsi Anikó lábáról, de még nem gyógyult meg teljesen. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.