Fontolgatta az öngyilkosságot Michael Phelps

Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/William Volcov -
öngyilkos öngyilkosság úszó Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők legsikeresebb úszója, Michael Phelps bevallotta, öngyilkos gondolatokkal küzdött. 

Michael Phelps a világ legsikeresebb úszója, huszonháromszoros olimpiai bajnok, aki élete egy pontján komoly depresszióval küzdött. Erről már többször beszélt a nyilvánosság előtt, a Twitter-oldalán pedig most bevallotta, az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Michael Phelps fontolgatta az öngyilkosságot Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/William Volcov

„Szorongással és depresszióval küzdöttem, és olykor azt is megkérdőjeleztem, hogy érdemes-e egyáltalán élnem. Amikor ennyire mélyen voltam, eldöntöttem, hogy szakértő segítségét kérem. Ez a döntés mentette meg az életemet" – írta a Twitteren az úszó.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid autót nyertek a Bezár a bazár! vetélkedőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-horvath-greta-es-meggyes-david-autot-nyertek-a-bezar-a-bazar-vetelkedoben.htmlHorváth Grétát és Meggyes Dávidot hamarosan az Ázsia Expressz 2-ben láthatják a nézők, de már kaphattak egy kis ízelítőt a pár temperamentumából, ugyanis a Bezár a bazár!-ban is szerepeltek, nem is akármilyen eredménnyel. TV + SztárokOrigoElhagyta a futár Rita Ora többmilliós nyakláncáthttp://www.life.hu/sztarok/20190527-elhagyta-a-futar-az-enekesno-tobb-millios-nyaklancat.htmlRita Ora méregdrága nyakláncát a repülőgépen felejtette a futár. TV + Sztárok--Sarka Kata először jelent meg nyilvános rendezvényen a szülése óta - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-sarka-kata-eloszor-jelent-meg-nyilvanos-rendezvenyen-a-szules-ota.htmlSarka Kata harmadik gyermekének születése óta először a hétvégén vett részt nyilvános eseményen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÓnodi Eszter: „A Balaton minden évszakban gyönyörű."http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20190527-balaton-onodi-eszter.htmlÓnodi Eszter, Jászai Mari-díjas színésznőt kérdeztük arról, milyen hazai helyszenek voltak a legmeghatározóbbak az életében. HirdetésGábor Zsazsáról nevezte el a csivaváját egy gazdihttp://www.life.hu/sztarok/20190527-gabor-zsazsarol-nevezte-el-csivavajat-egy-gazdi.htmlCsivavát neveztek el Gábor Zsazsáról. TV + Sztárok--Meghan hercegnét már a legjobb barátnője is meglátogathatta a napokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-meghan-hercegnet-mar-legjobb-baratnoje-is-meglatogathatta-a-napokban.htmlNemrégiben hozta világra első gyermekét Meghan hercegné. Már fogadták a királyi család tagjait, most pedig úgy tűnik, hogy a hercegné egyik legjobb barátnője is meglátogatta őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.