Meghan hercegnét már a legjobb barátnője is meglátogathatta a napokban

Forrás: WireImage/2016 George Pimentel/George Pimentel -
Jessica Mulroney látogatás Meghan hercegné barátság Frogmore Cottage Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben hozta világra első gyermekét Meghan hercegné. Már fogadták a királyi család tagjait, most pedig úgy tűnik, hogy a hercegné egyik legjobb barátnője is meglátogatta őket. 

Jess Mulroney Meghan hercegné egyik legjobb barátnője. Kislánya, Ivy koszorúslányként szerepelt a hercegi esküvőn. Most pedig, úgy tűnik, hogy kettesben meglátogatják a hercegi párt, hogy az elsők között találkozzanak a kis Archie-val.

Jessica Mulroney és Meghan Markle nagyon jó barátnők Forrás: WireImage/2016 George Pimentel/George Pimentel

A Daily Mail cikke szerint Mulroney egy fotót osztott meg a kislányáról, amellyel bejelenti, hogy az első közös anya-lánya kirándulásukra készülnek. Egy másik fotón pedig egy boltban fotózta a gyermekét, amelyről a rajongók kiszúrták, hogy Windsorban készült.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Squirrel

Jess Mulroney (@jessicamulroney) által megosztott bejegyzés,

A fotót elárasztották a kommentek, amelyek miatt a stylist gyorsan letiltotta a fotónál a kommentelési lehetőséget, valamint a helyszínt is eltávolította. Így már valószínűsíthető, hogy Frogmore Cottage-ben töltik a vakációt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.