Tóth Andi elárulta, hogyan kezeli a rosszindulatú követőket a közösségi médiában

bántás kritika énekesnő beszólás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szidalmazta egyik rajongója a közösségi oldalon Tóth Andi énekesnőt. Az X-Faktor egykori győztesének rosszulestek a kemény szavak, elárulta, hogyan küzd meg az ilyesmivel.

Ahogy mi is megírtuk: egyik követője keményen beszólt Tóth Andi énekesnőnek az egyik közösségi oldalon. Nemcsak őt, hanem a macskáját is szidalmazta.

A Blikknek elárulta, hogy általában nem foglalkozik az ilyesmivel, de ez a helyzet most eléggé kiborította. "Engem nem érdekel már, ha valaki ilyesmiket ír rólam, de ez a hölgy a macskámat is szidta, ez pedig több volt a soknál" – mondta a lapnak Tóth Andi. Hozzátette: "jellemzően az idősebb, negyven év feletti hölgyek a legkritikusabbak velem. Sokat gondolkodtam rajta, vajon miért, de aztán arra jutottam, jobb nem foglalkozni ezzel."

Tóth Andinak beszólt az egyik követője Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Igyekszem követni a rajongóim hozzászólásait, üzeneteit, de a rosszindulatú dolgokkal régóta nem foglalkozom, ez az egyetlen hatásos módszer. Egyébként ha valaki vicces vagy frappáns módon kezd ki, arra még reagálni is szoktam" – folytatta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.