Időjárás: meleg, napsütéses idő várható a hétvégén

Forrás: Thinkstock -
tavasz hétvége napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén csak helyenként várható eső, jellemzően meleg, napsütéses idő várható 20–25 fokos maximumokkal – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken a Dunántúl nyugati felén kissé felhős, napos idő ígérkezik. Keletebbre közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés viszont ott is lehet. A középső és keleti országrészben fordulhat elő záporeső, nagyobb számban ezen belül is keleten, ahol elszórtan zivatar is kialakulhat. A szél megélénkül, a Dunántúlon helyenként megerősödik. A hajnali órákban 7–13 fok lesz, napközben 17–22 fokig melegszik a levegő, délnyugaton lesz a legmelegebb.

Szombaton napos idő várható. Főként a Dunától keletre elszórtan várható zápor, esetleg egy-egy zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 7–12, a legmagasabb hőmérséklet 20–25 fok között várható.

Vasárnap is sok lesz a napsütés. Elszórtan várható zápor, néhol zivatar. Csak zivatar környezetében lehet szélerősödés. A minimum-hőmérséklet 8–13 fok között valószínű. A maximumok 21–26 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Voksán Virág elképesztően vékony hét hónappal a szülés után – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-voksan-virag-elkepeszton-vekony-het-honappal-szules-utan.htmlVoksán Virág ismét megvillantotta bombatestét. TV + SztárokOrigoJordán Tamás összeköltözött barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-jordan-tamas-osszekoltozott-baratnojevel.htmlJordán Tamás összeköltözött kedvesével. TV + Sztárok--Így becézi kislányát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190523-igy-becezi-kislanyat-vilmos-herceg.htmlKiderült, hogyan szólítja Vilmos herceg tündéri kislányát, Sarolta hercegnőt. TV + SztárokOrigoTatár Csillát bugyiban és melltartóban fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-tatar-csillat-bugyiban-melltartoban-fotoztak.htmlTatár Csilla bugyiban és melltartóban mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Durván beszólt Tóth Andinak egy követőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190523-durvan-beszolt-toth-andinak-egy-kovetoje.htmlTóth Andi kiposztolta közösségi oldalára, milyen rosszindulatú üzenetekkel bombázzák nap mint nap. TV + SztárokOrigoNótár Mary szerint törvénytelenül, bosszúból tiltották le a klipjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-notar-mary-szerint-torvenytelenul-bosszubol-tiltottak-le-a-klipjet.htmlAz énekesnő klipjét letiltották, Nótár Mary szerint törvénytelenül és bosszúból. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.