Elképesztő vagyont hagyott hátra Niki Lauda

Forrás: AFP/Andrej Isakovic -
örökség Niki Lauda gyász vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási vagyont hagyott hátra halála után Niki Lauda.

Szerdán, 70 éves korában hunyt el a Forma–1 háromszoros világbajnoka, Niki Lauda. Miközben a barátok, kollégák, rajongók gyászolnak, egy osztrák lap utánajárt, nagyjából mekkora vagyont örököl a családja.

Mint ismeretes, Lauda nemcsak pilótaként ért el sikereket, hanem befutott üzletember is volt, légivállalatot is üzemeltetett. A Blikk azt írja, hátrahagyott vagyona több mint 400 millió euró, azaz nagyjából 130,8 milliárd forint.

Niki Lauda 70 éves korában hunyt el Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Többek között volt egy magángépe, két villája, az egyik Bécsben, a másik Ibizán. Különböző cégekben volt társtulajdonos, és rengeteg befektetett tőkéje volt.

Niki Lauda négy gyermeket hagyott hátra, nagyobb fiai már felnőttek, Lukas 40, Matthias 38 esztendős, míg ikrei, Max és Mia mindössze 9 esztendősek.

Dancs Annamari kitálalt Kerényi Mikós Mátérólhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-dancs-annamari-kitalalt-kerenyi-mikos-materol.htmlDancs Annamari kitálalt egykori férjéről, Kerényi Mikós Mátéról. TV + SztárokOrigoVajna Timi szeptemberben elhagyja a budai villát, amiben Andy Vajnával éltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-vajna-timi-szeptemberben-elhagyja-a-budai-villat-amiben-andy-vajnaval-eltek.htmlVajna Timi januárban vesztette el férjét, Andy Vajnát, de a fájdalma egyelőre nem enyhül. Sajtóértesülések szerint a budai közös otthonukból is azért akar elköltözni, mert az ott átélt közös emlékek nagyon felkavarják. TV + SztárokOrigoMegszólalt Gaál Noémi egykori párja: a szakítás véglegeshttp://www.life.hu/sztarok/20190524-megszolalt-gaal-noemi-egykori-parja-a-szakitas-vegleges.htmlPár hete derült ki, hogy Gaál Noémi és párja, Maloveczky Miklós szakítottak. A csinos időjós akkor még azt nyilatkozta, hogy nem engedték el egészen egymás kezét, egykori párja azonban másképp nyilatkozott. TV + SztárokOrigoHódi Pamela elárulta, sikerült-e rendezni Mazsival a nézeteltérésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190523-hodi-pamela-elarulta-sikerult-e-rendezni-mazsival-a-nezeteltereseket.htmlHódi Pamela a követői kérdéseire válaszolva árulta el, hogy sikerült-e rendeznie a kapcsolatát Mazsival. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia nevével visszaéltek: ezt állítják a műsorvezetőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-liptai-claudia-nevevel-visszaeltek-ezt-allitjak-a-musorvezetorol.htmlLiptai Claudia sem úszta meg: csaló oldal élt vissza a műsorvezető nevével és fotójával. TV + SztárokOrigoSzikora Róbert elmondta, hogyan küzd meg a róla terjedő álhírekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-szikora-robert-elmondta-hogyan-kuzd-meg-a-rola-terjedo-alhirekkel.htmlAz utóbbi időben több álhír is terjedt Szikora Róbertről, most elmondta, hogyan küzd meg velük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.