Berki Krisztián a közösségi oldalán mondta el, egyesek miért nem jutnak nagy vagyonhoz

vagyon bűnös adócsalás hiba Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adócsalással vádolják Berki Krisztiánt, aki beismerte bűnösségét. Közösségi oldalán megmutatta, hogyan fogalmazták ügyvédjével a beismerő vallomását. A szöveghez írt bölcsességek között pedig azt is elárulta, hogy a tanult emberek miért nem jutnak nagy vagyonhoz.

Ahogy mi is megírtuk: Berki Krisztián bűnösnek vallotta magát a bíróságon adócsalás vétségében. Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán is megosztott egy bejegyzést. Ebben leírja, egyesek miért jutnak nagy vagyonhoz, mások miért nem.

"Elkészült a beismerő nyilatkozatom. Azért nem jut sok értelmes, tanult ember nagy vagyonhoz, mert az iskolában azt tanulta, hogy a hibák rosszak. Az életben az nyer, aki a legtöbb hibát véti, de tanul belőle, méghozzá úgy, hogy nem hazudik, nem csal, nem tagadja le, és a hibáiért nem másokat okol. Hiszen amikor jön a vihar, a madarak fedezékbe vonulnak, azonban a sas a vihar fölé száll" – írta bejegyzésében Berki Krisztián.

A legtöbb kommentelőnek tetszenek a leírtak, egyetértenek Berkivel. Ha szeretnéd látni a teljes bejegyzést, kattints ide!

Berki Krisztián bűnösnek vallotta magát Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.