Jordán Tamás összeköltözött barátnőjével

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Jordán Tamás párkapcsolat válás barátnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Tamás összeköltözött kedvesével.

Jordán Tamás tavaly februárban, 22 év után szakított legkisebb gyermeke édesanyjával, Krisztával. Bár a színészt megviselte az elválás, hamarosan újra rátalált a szerelem. Olyannyira, hogy most a Lokálnak elárulta, új kedvesével már össze is költöztek.

Jól megvagyunk, és egy ideje már együtt is élünk. A munkám során ismerkedtünk meg, de ő nem szakmabeli. Eleinte barátok voltunk, idővel pedig egymásra találtunk. (...) Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, és jó hatással van rám. Elég rendetlen fickó vagyok, de miatta már nem a szoba közepén hagyom a dolgaimat. Az egészségemre is nagyon figyel, ugyanis hosszú évek óta cukorbeteg vagyok, amivel voltak gondjaim. Ő viszont csak olyan ételeket vesz otthonra, amelyeket büntetlenül ehetek, és a gyógyszereimre is nagy gondot fordít. A családom is nagyon megszerette a párom, és ha minden jól megy, június végén mindnyájan együtt nyaralunk. A sok munka miatt nagyon nehéz összeegyeztetni, hogy a négy gyermekem és az összes unokám együtt legyen, ezért is örülünk annyira, hogy idén ez sikerül” – nyilatkozta a 76 éves színész.

Jordán Tamás összeköltözött kedvesével Fotó: Polyak Attila - Origo
Így becézi kislányát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190523-igy-becezi-kislanyat-vilmos-herceg.htmlKiderült, hogyan szólítja Vilmos herceg tündéri kislányát, Sarolta hercegnőt. TV + SztárokOrigoDolly elérzékenyült a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-dolly-elerzekenyult-szuletesnapjan.htmlDolly már 40 éve van a pályán, ám annak ellenére, hogy elmúlt 70 éves, még mindig energikus. Nem is foglalkozik a korával, de azért a születésnapján elérzékenyült. TV + Sztárok--Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoA Slipknot dobosának, Shawn Crahannek drogtúladagolásban halt meg a lánya http://www.life.hu/sztarok/20190523-slipknot-dobosanak-shawn-crahannek-drogtuladagolasban-halt-meg-a-lanya.htmlA Slipknot dobosának lánya 22 évesen hunyt el, most az is kiderült, hogy mi okozta a halálát. TV + Sztárok--Csősz Bogi hangját szinkronizálták az Apám beájulna című filmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-csosz-bogi-hangjat-szinkronizaltak-az-apam-beajulna-cimu-filmben.htmlCsősz Bogi elárulta, annak idején végig szinkronizálták az Apám beájulna című filmben. TV + Sztárok--Sáfár Anikó lányában nyomott hagyott, hogy anyja sokat volt távolhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-safar-aniko-lanyaban-nyomott-hagyott-hogy-anyja-sokat-volt-tavol.htmlSáfár Anikó színésznő bevallotta, lányában nyomott hagyott, hogy nem volt mindig vele. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.