Egy mesterember sem vállal szívesen munkát Galambos Lajosnál

Galambos Lajos szerelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szakember, aki szívesen vállana munkát Galambos Lajosnál: a harmincmillió forint értékű áram-, víz- és gázlopással meggyanúsított trombitás ügyébe ugyanis még véletlenül sem akarnak belekeveredni. A zenész álnevet használ, ha valami meghibásodik mocsai birtokán, hogy egyáltalán szóba álljanak vele.

"Kétségkívül megbélyegeztek. Ha egy szakszerelőt meg akarok bízni munkával, és meghallják a nevemet, azonnal visszakozik. Sem villany-, sem gáz-, sem pedig vízszerelő nem hajlandó kijönni hozzánk javításra, hiába ajánlok nekik emelt díjazást. Olyan megbélyegzett ember lettem, aki mindaddig, amíg nem tisztázza magát, retteghet attól, nehogy elromoljon az otthonában valami. És attól tartok, hogy az ügyem lezárása után is sem lesz ez másképp. Senki sem akarja, hogy akárcsak érintőlegesen is köze legyen az aljas közműlopási ügyhöz, amely ráadásul szemenszedett hazugság" – nyilatkozta a Borsnak szerda reggeli tárgyalásán a zenész.

"Már az is előfordult, hogy nem a saját nevemben rendeltük meg a szolgáltatást. De hát most mit tegyek? Nekem ugyanúgy szükségem van segítségre, mint bárki másnak" - tette hozzá. .

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.