Pécsi Ildikónak a mostani volt élete legszomorúbb születésnapja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó szomorú születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó betöltötte a 79. életévét, ám a nagy ünneplés elmaradt. A művésznő elárulta, hogy ez élete legszomorúbb születésnapja.

Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között évek óta pereskedés folyik, ami mindkettőjük életét megnehezítette. A művésznő a munkáira sem tudott emiatt koncentrálni, de a születésnapja sem telt ünnepi hangulatban. Mindezek mellett ráadásul a férje is betegeskedik.

Pécsi Ildikó egyedül ünnepelt Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sok nagyon boldog évfordulóm volt már, ez a mostani cseppet sem az. Ha ma kívánhatnék valamit, az az lenne, hogy Lajosom legyen sokkal jobban, mint ahogy most van” – mondta a Borsnak Pécsi Ildikó, aki egyedül ünnepelte a születésnapját.

„Mindenki azt kérdezi, mit tervezek a jövő évi kerek évfordulóra. Sajnos nem tudok ennyire előre tervezni, de jó lenne egy nagy bulit csapni. Talán addigra vége lesz mindennek, ami most szomorúságot okoz nekünk” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.