terhesség gyermekáldás lombik Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita szeretne sorstársainak segíteni: olyan nők élettörténetét szeretné feldolgozni, akik nagyon sokat küzdöttek azért, hogy anyává válhassanak.

Pataki Zita élete legnehezebb időszakán van túl: sajnos a 9. lombikja is sikertelen volt és a csinos időjósnak le kellett arról mondania, hogy gyermeke szülessen. Ő azonban újra felállt a padlóról és most a sorstársainak szeretne segíteni. Elárulta, azt tervezi, hogy feldolgozza azoknak a nőknek a történetét, akik sokat küzdöttek azért, hogy anyává válhassanak.

Azt gondoltam, hogy belefogunk egy jó kis akcióba, ami arról szól, hogy az elmúlt hónapokban rengeteg üzenetet kaptam hasonló helyzetben lévő hölgyektől, akik mondjuk lombikra vagy inszeminációra szorulnak, és leírták a saját történetüket. Nyilván nagyon sokan azért, hogy az empátiájukat kifejezzék, hogy ez az út küzdelmes. (...) Most azt találtuk ki, hogy az a sok történet nem maradhat az én levelesládámban, mert rájöttem, hogy nemcsak nekem nyújthat vigaszt, nemcsak én tanulhatok belőle rengeteget, hanem sok nő. Ezért indítottunk egy pályázatot, hogy írják le a történetüket, hogy hogyan lettek családdá. Ezekből a legszebbeket szeretnénk leforgatni” – nyilatkozta Zita az RTL Klub Reggelijében.

Pataki Zita másokon szeretne segíteni Fotó: Rácz Tomi
Johnny Depp azzal vádolja Amber Heardöt, hogy festette a zúzódásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190522-johnny-depp-azzal-vadolja-amber-heardot-hogy-festette-a-zuzodasait.htmlJohnny Depp újabban azzal vádolja volt feleségét, Amber Heard színésznőt, hogy nem voltak valódiak a bántalmazásból származó zúzódásai, csak festette őket. TV + Sztárok--Sofőrként keresi a kenyerét Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-soforkent-keresi-a-kenyeret-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi sofőrként dolgozik, hogy el tudja tartani magát. TV + SztárokOrigoA kamerák előtt váltott csókot Celine Dion és James Cordenhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-a-kamerak-elott-valtott-csokot-celine-dion-es-james-corden.htmlCeline Dion a Carpool Karaoke-ban csókolta szájon James Corden komikust. TV + Sztárok--Fodor Zsókát órával ajándékozta meg születésnapja alkalmából Schmuck Andorhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-fodor-zsokat-oraval-ajandekozta-meg-szuletesnapja-alkalmabol-schmuck-andor.htmlFodor Zsóka közelgő születésnapjára nagyon megható ajándékot kapott Schmuck Andortól. TV + Sztárok--Csodás szerelmi vallomás Marton Adritólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-csodas-szerelmi-vallomas-marton-adritol.htmlMarton Adri egy csodás szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoDemjén Ferencet rehabilitációs intézetben kezelikhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-demjen-ferencet-rehabilitacios-intezetben-kezelik.htmlSajtóértesülések szerint rehabilitációs intézetben kezelik Demjén Ferencet. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.