II. Erzsébetnek külön alkalmazottja van arra, hogy bejárassa cipőit

Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein -
cipő alkalmazott II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy II. Erzsébet brit királynőnek arra is külön embere van, hogy bejárassa új cipőit.

Ahogyan az átlagember, úgy II. Erzsébet királynő sem szereti, ha egy új cipő feltöri a lábát. Neki azonban erre is van kidolgozott módszere: van egy olyan alkalmazottja, aki a lábbeliket bejáratja.

Persze ez nem is annyira meglepő, hiszen őfelségének külön embere van például arra is, hogy közösségi oldalát vezessék, ajtót nyissanak, gondoskodjanak a lovairól vagy épp megterítsenek.

A királynő soha nem mondhatja, hogy valami kényelmetlen vagy hogy nem tud tovább sétálni. Ezért feltétlenül kényelmes cipőre van szüksége" – nyilatkozta egy stylist a Mirrornak.

II. Erzsébetnek mindenre van külön alkalmazottja Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein
ÉNB Barbi, azaz Csákány Mónika elképesztő alakot villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190521-enb-barbi-azaz-csakany-monika-elkepeszto-alakot-villantott.htmlÚgy tűnik, már a nyári melegre készül Csákány Mónika. Egy szexi overallban pózolt a kamerának. TV + Sztárok--Így búcsúznak a kollégák Niki Laudátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-igy-bucsuznak-a-kollegak-niki-laudatol.htmlSzívszorító bejegyzésekkel emlékeznek meg a közösségi oldalon a kollégák a tegnap elhunyt Niki Laudára. TV + Sztárok--Cicciolinát egy tévéműsorban alázta meg volt kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-cicciolinat-egy-tevemusorban-alazta-meg-volt-kollegaja.htmlCicciolina nagyon megalázva érezte magát, miután volt kollégája csúnya dolgokat nyilatkozott róla: perre megy. TV + Sztárok--Meghan Markle híres angol férfit akarhatott magának, meg is kaptahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-meghan-markle-hires-angol-ferfit-akarhatott-maganak-meg-is-kapta.htmlFelszabadult szingliként élte mindennapjait Meghan hercegné, mielőtt megismerte Harry herceget. Egy tévés személyiség most azt híreszteli, hogy híres angol férfit keresett magának a hercegné. TV + Sztárok--Elkezdődött Aurelio emberrablási perehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-elkezdodott-aurelio-emberrablasi-pere.htmlA ValóVilág egykori győztesét emberrablással vádolják, ügyének pere elkezdődött. TV + SztárokOrigoEzek a legidegesítőbb dolgok a Trónok harcábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-ezek-a-legidegesitobb-dolgok-a-tronok-harcaban.htmlTalán soha nem várta még annyi ember egy sorozat fináléját, ahány a Trónok harcáét. Ezért aztán hatalmas nyomás nehezedett az alkotókra, és bár mindenkinek nem lehet megfelelni, a sorozat befejezése sokakat bosszant. Főként az indítékok kibontása hiányzik az embereknek. Vigyázat, aki nem látta az utolsó részt, az ne olvasson tovább. Spoiler! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.