Fiatal hódolói vannak Gregor Bernadettnek

Forrás: Újszínház -
rajongó Gregor Bernadett szerelem hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett elárulta, mostanában rengeteg levelet kap nála jóval fiatalabb hódolóktól.

Gregor Bernadett 47 esztendős, de legalább 10 évet letagadhatna a korából. Ahogyan egykor, úgy a mai napig odáig vannak érte a férfiak, és nem is csak a kortársai, hanem jóval fiatalabbak. Tőlük mostanában rengeteg levelet, virágcsokrot kap. A színésznőnek jólesnek a bókok, ugyanakkor a Borsnak bevallotta, nem vágyik ifjú partnerre.

Huszonhárom évesen szültem, a nagyobbik fiam, Bence 24 éves. Eleve mindig kívülről szemléltem az érettebb korba lépő nők iránt érdeklődő férfiakat, de amióta a gyermekem két méter magas férfivá érett, még távolabbról szemlélem az ilyen jellegű kapcsolatokat. Számomra a fiatal férfi a fiam, nem tudok és nem is akarok elvonatkoztatni ettől a képtől. Szóval esélyük sincs a fiatal hódolóknak!”

Gregor Bernadettet imádják a fiatal férfiak Forrás: Újszínház
Elveszítette 22 éves lányát a Slipknot zenészehttp://www.life.hu/sztarok/20190520-22-eves-lanyat-vesztette-el-a-slipknot-zenesze.html22 éves korában elhunyt a Slipknot zenészének lánya. TV + Sztárok--Gyönyörű menyasszonyi ruhában fotózták Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20190521-gyonyoru-menyasszonyi-ruhiban-fotoztak-karpati-rebekat.htmlKárpáti Rebeka gyönyörű menyaszonyi ruhában pózolt egy fotózás kedvéért. TV + SztárokOrigoElhunyt Niki Lauda, háromszoros Forma-1-es világbajnok http://www.life.hu/sztarok/20190521-elhunyt-niki-lauda-haromszoros-forma1es-vilagbajnok.htmlNiki Lauda háromszoros Forma-1-es világbajnok a család tájékoztatása szerint békésen távozott az élők sorából. TV + Sztárok--Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzásahttp://www.life.hu/sztarok/20190520-toth-vera-szerint-a-varandossaga-miatt-egeszen-megvaltozott-gabi-kisugarzasa.htmlTóth Vera elárulta, hogy a testvére, Gabi igencsak megváltozott a várandóssága alatt. TV + SztárokOrigoMatthew McConaughey 31 év után vette át érettségi bizonyítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-matthew-mcconaughey-31-ev-utan-vette-at-erettsegi-bizonyitvanyat.htmlHarmincegy évet várt Matthew McConaughey arra, hogy átvegye az érettségi bizonyítványát. A napokban végre megtette, és beszédet is mondott egykori iskolájában. TV + Sztárok--Fésűs Nelly dobogós lett a rúdtáncbajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-fesus-nelly-dobogos-lett-a-rudtancbajnoksagon.htmlSzexi sportot választott magának Fésűs Nelly. A színésznő rúdtáncolni kezdett, amiben nemcsak elszántnak, hanem tehetségesnek is tűnik. Ezüstérmet szerzett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.