Céline Dion vicces videóban énekelte el a Titanic betétdalát

Forrás: Getty Images/Tony Barson -
Titanic Las Vegas James Corden poén hajó duett Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Titanic rajongói előtt nem titok, hogy a film legendás betétdalát nem más énekelte, mint Céline Dion. Most újra előadta, mégpedig egy hajó orrán egy rendkívül vicces videóban.

James Corden műsorvezető vendége volt a legendás énekesnő, Céline Dion. Corden egy kis bolondságra is rávette Diont, mégpedig arra, hogy egy hajó orrában állva énekeljék el a Titanic betétdalát – szúrta ki a Bors.

Erre Las Vegasban került sor egy kisebb hajón. A járókelők sikítozva gyűltek oda, amikor látták, hogy Dion dalra fakad. James Corden még egy Leonardo DiCaprio frizurájára hasonlító parókát is felvett, hihetetlenül vicces látványt nyújtottak.

A jelenet a vidóban 11:50-től látható:

A Trónok harca sztárjai, Lena Headey és Jerome Flynn szóba sem állnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-a-tronok-harca-sztarjai-lena-headey-es-jerome-flynn-szoba-sem-allnak-egymassal.htmlLena Headey és Jerome Flynn durva szakításuk miatt nem voltak hajlandóak együtt dolgozni a Trónok harca forgatása alatt. TV + SztárokOrigoA kamerák előtt váltott csókot Celine Dion és James Cordenhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-a-kamerak-elott-valtott-csokot-celine-dion-es-james-corden.htmlCeline Dion a Carpool Karaoke-ban csókolta szájon James Corden komikust. TV + Sztárok--Fodor Zsókát órával ajándékozta meg születésnapja alkalmából Schmuck Andorhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-fodor-zsokat-oraval-ajandekozta-meg-szuletesnapja-alkalmabol-schmuck-andor.htmlFodor Zsóka közelgő születésnapjára nagyon megható ajándékot kapott Schmuck Andortól. TV + Sztárok--Csodás szerelmi vallomás Marton Adritólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-csodas-szerelmi-vallomas-marton-adritol.htmlMarton Adri egy csodás szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoDemjén Ferencet rehabilitációs intézetben kezelikhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-demjen-ferencet-rehabilitacios-intezetben-kezelik.htmlSajtóértesülések szerint rehabilitációs intézetben kezelik Demjén Ferencet. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÉNB Barbi, azaz Csákány Mónika elképesztő alakot villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190521-enb-barbi-azaz-csakany-monika-elkepeszto-alakot-villantott.htmlÚgy tűnik, már a nyári melegre készül Csákány Mónika. Egy szexi overallban pózolt a kamerának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.