Elveszítette 22 éves lányát a Slipknot zenésze

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász lány Slipknot zenész gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 éves korában elhunyt a Slipknot zenészének lánya.

Gyászhírt jelentett be a közösségi oldalán a Slipknot zenekar: elhunyt a dobosuk, Shawn Crahan lánya. Gabrielle mindössze 22 éves volt.

Összetört szívvel, a legnagyobb fájdalommal tájékoztatlak benneteket, hogy Gabrielle lányom elhunyt. 22 éves volt. A temetés részleteiről még nem tudok beszámolni" – írta a gyászoló édesapa.

A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra – számolt be róla a People magazin.

A zenésznek még három gyermeke van: két fia és egy másik lánya.

Emilia Clarke Instagramon búcsúzott a Trónok harcátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-emilia-clarke-instagramon-bucsuzott-a-tronok-harcatol.htmlEmilia Clarke megható sorokkal és néhány emlékezetes pillanat megosztásával búcsúzott a Trónok harcától. TV + Sztárok--Colin Jost megkérte Scarlett Johansson kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-colin-jost-eljegyezte-scarlett-johanssont.htmlMár kétszer volt férjénél Scarlett Johansson. Most pedig arra készül, hogy harmadjára is oltár elé vonuljon. Kedvese, Colin Jost a napokban kérte meg a kezét. TV + Sztárok--Meghan Markle egy X Factoros énekessel kezdett ki Harry előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-meghan-markle-egy-x-factoros-enekessel-kezdett-ki-harry-elott.htmlMeghan Markle néhány hónappal azelőtt, hogy megismerkedett volna Harryvel egy X Factoros énekessel flörtölt. TV + Sztárok--Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzásahttp://www.life.hu/sztarok/20190520-toth-vera-szerint-a-varandossaga-miatt-egeszen-megvaltozott-gabi-kisugarzasa.htmlTóth Vera elárulta, hogy a testvére, Gabi igencsak megváltozott a várandóssága alatt. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné testvére Harry hercegék gyermekén próbált nyerészkednihttp://www.life.hu/sztarok/20190520-katalin-hercegne-testvere-harry-hercegek-gyermeken-probalt-nyereszkedni.htmlAjándékboltot működtet Katalin hercegné testvére, James Middleton. A férfi három nappal Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének születése után reklámcélokra használta fel az ifjú családtagot. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi nem kötött alkut: inkább küzd a bíróságon az igazáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-lagzi-lajcsi-nem-kotott-alkut-inkabb-kuzd-a-birosagon-az-igazaert.htmlLagzi Lajcsit közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják, és nagyon hosszú pereskedésnek néz elébe: köthetett volna alkut, de nem élt a lehetőséggel. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.