II. Erzsébet kommunikációs szakértőt keres: be akar törni az Instagramra

Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein -
állás Instagram II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 93 éves királynő állást hirdetett: olyan szakértőt keres, aki profi a digitális kommunikációban, hogy felpörgesse a közösségi oldalait.

Erzsébet királynőnek digitális kommunikációs szakértőre van szüksége, ugyanis fel akarja futtatni a közösségi oldalait. Olyan embert szeretnének, akinek van tapasztalata az olyan tartalmak gyártásában, amelyek milliókat érnek el.

II. Erzsébet szakértőt keres Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein

A munkáért évi 30 ezer fontot, vagyis átszámítva több mint 10 millió forintot kínál a palota. Az álláshirdetésben azt is leszögezik, kihívás lesz a már kialakult dinamikus csapathoz csatlakozni, ahogy a különböző felületek kezelése, napi hírek figyelése is – írja a Daily Mail.

Sztárok, akiknek tönkretette a karrierjét a plasztika: Melanie Griffith és Jennifer Gray is bánja a műtétekethttp://www.life.hu/sztarok/20190517-sztarok-akiknek-tonkretette-karrierjet-a-plasztika-melanie-griffith-es-jennifer-gray.htmlA sztárokra óriási nyomás nehezedik, nekik mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, még akkor is, ha csak a boltba ugranak le. Annak érdekében pedig, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki, sokan kés alá fekszenek, ezzel azonban nem mindig a vágyott célt sikerül elérniük. Az alábbi hírességek a nagy igyekezetükben, hogy örökké szépek maradjanak, teljesen eltorzították az arcukat, ezzel pedig tönkretették a saját karrierjüket. TV + Sztárok--Különleges ajándékot kapott a Disney-től Meghan hercegné és Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ajandekot-kapott-a-disneytol-meghan-hercegne-es-harry-herceg.htmlKülönleges ajándékkal lepte meg a Disney Meghan hercegné és Harry herceg újszülött kisfiát, Archie-t. TV + Sztárok--Brad Pitt Lena Dunhammel szülinapozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190515-brad-pitt-lena-dunhammel-szulinapozott.htmlA Csajok színésznője, Lena Dunham a napokban ünnepelte 33. születésnapját. Ebből az alkalomból Brad Pitt is meglátogatta. TV + SztárokOrigoKözös szelfit posztolt Dér Heni és Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kozos-szelfit-posztolt-der-heni-es-kocsis-tibor.htmlKocsit Tibor bejelentette, hogy duettet készít Dér Henivel. TV + Sztárok--Gáspár Evelin bőre kikészült az ázsiai melegtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190518-gaspar-evelin-bore-kikeszult-az-azsiai-melegtol.htmlGáspár Evelin élvezte az ázsiai kalandot, ugyanakkor meg is viselte az utazás. TV + SztárokOrigoKirály Viktor fotóival visszaélve zaklatnak lányokat: az énekes kifakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190518-kiraly-viktor-fotoival-visszaelve-zaklatnak-lanyokat-az-enekes-kifakadt.htmlNem szokatlan, hogy a hírességek nevét és fényképét illetéktelenek felhasználják, Király Viktor sem először találkozik ilyesmivel, de most betelt nála a pohár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.