Döbbenetes titkot árult el magáról Szatmári Orsi

Forrás: Spotlightmedia -
Szatmári Orsi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szatmári Orsi neve ismerősen cseng minden hazai zenerajongó számára. Az énekesnőként és énektanárként is ismert előadó most elárulta, hogy kezdetben nem igazán érdekelte a zenei pálya.

Tizenéves kora óta a zenei életben tevékenykedik Szatmári Orsi, aki korábban énekesként, az utóbbi években viszont inkább énektanárként tevékenykedett. Pedig nem mindig volt biztos abban, hogy a zenei pálya az ő igazi útja. „Valójában egy bőrdíszműves szakmám is van, és nem énekesnőnek, hanem stewardessnek készültem. Sajnos ez sosem valósult meg, de amikor a barátnőm – aki légiutas-kísérő – férjhez ment megengedte, hogy felvegyem az egyenruháját. Ezzel ki is elégítettem ezt a vágyamat. Persze ez a szakma nem csak ebből, az egyenruhából áll, sokat utaztam már a világban, mindig megállapítom, hogy az a szakma egy nagyon kemény munka és igénybevétel – mondta az Édesítőben Szatmári Orsi, aki komoly döntést hozott az utóbbi hónapokban. – Huszonharmadik éve tevékenykedem ének-korrepetítorként is. Az elmúlt tíz évben jobban átvette az életemben a helyet a tanítás. Annyi kedves érdeklődő üzenetet kaptam mostanság, hogy hol és mikor láthatnak énekesként, hogy úgy döntöttem, 43 évesen visszatérek, és a tanítás mellett a következő tíz évemet énekesnőként is szeretném megélni. Új dallal és klippel is jelentkezem, remélem, szeretni fogja a közönség!" – árulta el Szatmári Orsi Molnár Andinak.

Forrás: Spotlightmedia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.