Szikora Róbert kifakadt amiatt, hogy Pápai Joci kiesett az Eurovíziós Dalfesztiválon

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Szikora Róbert Eurovíziós Dalfesztivál kiakadás Pápai Joci kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert nehezményezi, hogy Pápai Joci kiesett az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Nemcsak a rajongók, de a barátok, kollégák is nehezményezték, hogy Pápai Joci nem jutott tovább az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjéből. Korábban Kárpáti Rebeka is kifejtette erről a véleményét a közösségi oldalon, most pedig Szikora Róbert is megszólalt az üggyel kapcsolatban. Szerinte Joci sokkal jobb volt, mint néhány olyan ország előadója, akik végül bejutottak a döntőbe.

Úgy érzem, az Eurovíziónak már nincs súlya. Sőt inkább vicces, hogy olyan országok jutottak a fináléba, mint San Marino vagy akár Izland. Már az fájdalmas volt, hogy ezeket a produkciókat végig kellett nézni, nem hogy még a döntőig jutnak. (...) Én a műsorban nem láttam még egy olyan erős karaktert, mint amilyen a Joci. Ő értéket képviselt ebben a versenyben. A többinél ez hol volt?! Az én véleményem szerint Joci a tehetsége és a dala alapján akár meg is nyerhette volna ezt a versenyt, de őt kitúrták a fináléból!" – nyilatkozta a Ripostnak.

Szikora Róbert kiakadt Fotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.