Pataki Zita megpróbál beletörődni abba, hogy nem lehet gyermeke

meddőség endometriózis Pataki Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita fájdalma nem múlik, de megpróbál belenyugodni abba, hogy nem lehet gyermeke.

Pataki Zita és párja hosszú évek óta szerettek volna gyermeket, ám hiába vágtak bele kilencszer is a lombikprogramba, álmuk nem valósulhatott meg. Küzdelmüket egy egész ország végigkövethette és a gyönyörű időjós most a hot! magazinnak elárulta, fájdalmukat valamelyest enyhítette az, mennyi szeretetet kaptak az emberektől.

Annyi tiszta lelkű emberrel találkoztam, hogy már-már el sem hittem, hogy létezhet rossz, bánat a világban. Az a szeretet, amit tőlük kaptam, gyógyító hatással bírt” – nyilatkozta.

Pataki Zita fájdalmas vallomást tett Fotó: Rácz Tomi

Zitánál egyébként 32 éves korában diagnosztizáltak endometriózist, azóta tudta, hogy nehéz lesz teherbe esnie. Sajnos, mint mondja, most már mást nem tehet, minthogy belenyugszik abba, nem lehet gyermeke.

Ami igazán fáj, az az, hogy a férjemmel nem tapasztalhattuk meg kettőnk csodáját. Nem fair az élettől, hogy pont a mi szerelmünkből nem születhet gyermek.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.