Oszter Sándor megszólalt a birtokán öngyilkossággal fenyegetőző férfivel kapcsolatban

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
öngyilkos munkagép tartozás öngyilkosság bíróság Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkossággal fenyegetőzött Oszter Sándor tavánál egy férfi, aki azt állítja, hogy a színész tartozik neki. Oszter szerint ez nem igaz, a férfi tartozik neki. 

A Blikk cikke szerint szerdán megszüntették az eljárást H. László ellen, aki öngyilkossággal fenyegetőzött Oszter Sándor színész birtokán. Az eljárást sikkasztás miatt indították, mert H. László nem adta vissza Oszternek a munkagépet, és a megbeszélt lízingdíjat sem fizette ki neki. De a jogerős bírósági végrehajtás továbbra is érvényben van, miszerint a férfi 1 millióval tartozik a színésznek.

Csütörtökön 7 óra alatt sikerült lecsalni az Oszter Sándor birtokán lévő tó melletti fáról H. Lászlót, aki öngyilkossággal fenyegetőzött. Azt mondta, hogy a színész 3 millió forinttal tartozik neki. Oszter szerint ennek az ellenkezője igaz.

„Itt a két évvel ezelőtti szerződés Laci aláírásával, hogy a munkáért az egyszemélyes cége kilencmillió forintot kapott. Adtam még két gyönyörű paripát is, amelyeknek másfél millió az értékük. Természetben mással is fizettem neki, például karámfával a lovakhoz, negyven köbméter tűzifát, négyszáz liter gázolajat, no meg egy hónapig napi tízezer forintot kapott még” – mondta Oszter Sándor a Blikknek.

Oszter Sándor megszólalt az öngyilkossággal fenyegetőző vállalkozóval kapcsolatban Forrás: MTI/Zih Zsolt

A markolóra lízingszerződést kötöttek. „A lízingért havi százezer forintot kellett volna fizessen tizennyolc hónapig, azután a tulajdonába kerül a gép, csakhogy egyszer sem fizetett! Pedig tíz hónapig rengeteget keresett, sok helyen dolgozott a markolómmal a környéken. Több felszólítólevelet kapott, hogy adja vissza gépet, mert nem teljesítette a szerződést, de nem tette, így feljelentettem” – mondta a színész.

A lap munkatársai megkeresték H. Lászlót, aki tagadta, hogy Oszter Sándor 9 milliót fizetett volna neki. Azt mondta, a lovakat ajándékba kapta. „Tűzifát sem adott, a szemetét takarítottam el, mert nem tudta hova vinni” – mesélte H. László.

Zimány Linda a Gresham-palota előtt adott csókot Guzmics Richárdnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zimany-linda-a-greshampalota-elott-adott-csokot-guzmics-richardnak.htmlZimány Linda féltve őrzi magánéletét, de hiába, csúnyán lebukott: ezzel a focistával kavar. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa arca annyira megváltozott, hogy kollégája nem ismerte fel http://www.life.hu/sztarok/20190516-demcsak-zsuzsa-arca-annyira-megvaltozott-hogy-kollegaja-nem-ismerte-fel.htmlMindenki láthatja, hogy Demcsák Zsuzsa nem olyan, mint volt: kollégája sem ismerte fel. TV + SztárokOrigoIntim titkokat árult el a házasságáról Dobó Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-intim-titkokat-arult-el-hazassagarol-dobo-agi.htmlDobó Ági a közösségi oldalán válaszolt rajongói nem túl diszkrét kérdéseire. TV + SztárokOrigoCurtis nagy dologra készül: itt fog fellépnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-curtis-nagy-dologra-keszul-itt-fog-fellepni.htmlCurtis élete nagyon jól alakul azóta, hogy részt vett az elvonón: özönlenek a felkérések. TV + Sztárok--Fluor Tomi és Diaz sok nehézségen vannak túl: árulás, lehúzás, támadáshttp://www.life.hu/sztarok/20190516-fluor-tomi-es-diaz-sok-nehezsegen-vannak-tul-arulas-lehuzas-tamadas.htmlFluor Tomi Diazzal való barátságáról és az elmúlt évek nehézségeiről vallott. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kiakadt, amiért állandóan elalszik altatás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-sebestyen-balazs-kiakadt-amiert-allandoan-elalszik-altatas-kozben.htmlSebestyén Balázs feleségével szeretett volna megnézni egy sorozatot, de a tervük meghiúsult: ezért borult ki a műsorvezető. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.