Ábel Anita boldog új szerelmével – nem akar bujkálni

Ábel Anita szerelem bujkálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita és olasz szerelme 5 hete alkotnak egy párt. Közös menedzsmentcégüknél találkoztak először és szinte azonnal kialakult köztük egy láthatatlan kapocs. A műsorvezető nem akar titkolózni, szeretné megélni bujkálás nélkül ezt a szerelmet.

Bár még nagyon friss Ábel Anita és kedvese, Roberto Favaro kapcsolata, a műsorvezető mégis úgy érezte, néhány hetes kapcsolatuk után megosztja a nagy hírt közösségi oldalán is. A Story magazinnak elmesélte a közelmúltban elvált híresség, hogy szeretné teljes mértékben megélni a kapcsolatát és esze ágában sincs titkolózni a nagyközönség előtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ @ilragazzodistrada #azéletszép

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

„Nem akartunk bujkálni, szeretnénk megélni a szerelmünket úgy, mint bárki más. Ezért tettük ki a közös fotónkat” – nyilatkozta a műsorvezető.

Bűnösnek vallotta magát Felicity Huffman, ennyi büntetésre számíthathttp://www.life.hu/sztarok/20190515-bunosnek-vallotta-magat-felicity-huffman-ennyi-buntetesre-szamithat.htmlFelicity Huffman, a Született feleségek színésznője elismerte, hogy a lányát csalással juttatta be az egyik rangos amerikai egyetemre, most az is kiderült, hogy mennyi büntetésre számíthat. TV + Sztárok--A volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-volt-ferjevel-expasijaval-es-parjaval-jatszik-egyutt-janza-kata.htmlNem mindennapi helyzetbe került Janza Kata: a volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt egy darabban. TV + SztárokOrigoPintér Tibor tőle szokatlan dolgot kért a barátnőjétől, Ilyés Jenifertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-pinter-tibor-tole-szokatlan-dolgot-kert-a-baratnojetol-ilyes-jenifertol.htmlPintér Tibor és szerelme a magánéletükről vallottak, és kiderült, hogy a színész olyan dologra vágyik, amire előtte még sosem. TV + SztárokOrigoA gyermekvállaláson gondolkodik Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-a-gyermekvallalason-gondolkodik-megyeri-csilla.htmlAz utóbbi időben nem láthattuk műsorvezetőként Megyeri Csillát. Most elárulta, hogy mivel tölti az idejét, sőt arról is beszélt, hogy fontolgatják a gyermekvállalást. TV + Sztárok--Mihalik Enikő elárulta, mi a véleménye Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-mihalik-eniko-elarulta-mi-a-velemenye-palvin-barbirol.htmlMihalik Enikő örülne, ha több magyar modell is berobbanna, de Palvin Barbi óta egyelőre ez senkinek nem sikerült. TV + Sztárok--Pápai Joci a Facebookon üzent a kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-papai-joci-a-facebookon-uzent-kiesese-utan.htmlPápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, kiesése után a Facebookon üzent a rajongóknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.