A brit sajtó szerint Meghan hercegné várandóssága 1 millió fontba került

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Meghan Markle Meghan hercegné nővér kórház várandósság Harry herceg ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan hercegné nemrégiben hozta világra első gyermekét, a kis Archie-t. A brit sajtó munkatársai kiszámolták, mennyibe kerülhetett a hercegné várandóssága. Az elképesztő 1 millió fontos, azaz több mint 370 millió forintos összeg jött ki. 

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Meghan hercegné kismamagardróbja félmillió dollárba is kerülhetett, ami 133 millió forintnak felel meg.

Az elképesztő ruhaköltemények mellett még a 33 ezer dolláros babaváró bulit is hozzá kell számolnunk, amely átszámítva majdnem 10 millió forint. A Daily Mail cikke szerint a kórházi szülés is elképesztő összegbe került, átszámítva 7 millió forintba.

Meghan hercegné várandóssága sokba került Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A cikk még azt is listázza, hogy az a ruha, amelyet a fotózáskor viselt, több mint 2 ezer fontba, azaz 756 ezer forintba került. Ehhez egy Jennifer Meyer nyakláncot viselt, amelynek ára 576 font, azaz 213 ezer forint.

A brit sajtó számos tételt felsorol, így jött ki az elképesztő 1 milllió fontos összeg, amely átszámítva 370 millió forintnak felel meg.

Demi Lovato megmutatta szexi idomait bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-demi-lovato-megmutatta-idomait-bikiniben.htmlHónapokkal ezelőtt még Demi Lovato drogproblémáiról szóltak a hírek, ám most úgy tűnik, az énekesnő végre jól van. Bikiniben mutatta meg alakját. TV + Sztárok--Kiakadt a közösségi oldalakra Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kiakadt-a-kozossegi-oldalakra-selena-gomez.htmlSelena Gomez kijelentette, a közösségi oldalak nagyon rossz hatással vannak a fiatalokra. TV + Sztárok--Meghan Markle és Harry herceg lépéseit ellenőrzikhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-meghan-markle-es-harry-herceg-lepeseit-ellenorzik.htmlMegelégelték Meghan Markle kihágásait: szemmel tartják a hercegnőt. TV + Sztárok--Köllő Babett egyik gyűrűje 5 milliónál is többet érhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kollo-babett-egyik-gyuruje-5-millional-is-tobbet-er.htmlKöllő Babett az ékszerek szerelmese, imádja a különleges darabokat, ez azonban nem azt jelenti, hogy mindig a legdrágábbra fáj a foga. Van otthon azonban egy nagyon értékes darabja. TV + Sztárok--Soha nem nézi vissza a Jóbarátok részeit Lisa Kudrow http://www.life.hu/sztarok/20190516-soha-nem-nezi-vissza-a-sorozat-reszeit-lisa-kudrow.htmlMeglepő kijelentést tett Lisa Kudrow egy interjúban. TV + Sztárok--Zimány Linda a Gresham-palota előtt búcsúzott Guzmics Richárdtól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zimany-linda-a-greshampalota-elott-adott-csokot-guzmics-richardnak.htmlZimány Linda féltve őrzi a magánéletét, de hiába, ezúttal egy sztárfocistával kapták le. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.