Palya Bea újra szerelmes: "Boldog párkapcsolatban élek"

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
párkapcsolat szerelmes Palya Bea énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palya Bea több mint egy éve, titokban vált el gyermekei apjától. Az énekesnő korábban azt mondta, nagyon nehéz volt ez ez időszak, nagy sebekett ejtett rajta. Most azonban újra boldog.

„Volt a fejemben egy kép, hogy milyen társra vágyom, és az a helyzet, hogy megkaptam. Fél éve újra boldog párkapcsolatban élek egy férfival, aki bír és elbír engem, nem vagyok neki sok, sőt még többet akar belőlem. Nagyon érett és intelligens, pont olyan, amilyenre vágytam. Szeretjük egymást” – nyilatkozta a Lokálnak a énekesnő.

Palya Bea újra boldog Forrás: MTI/Illyés Tibor
Dühöngtek a rajongók Majka veszprémi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-duhongtek-a-rajongok-majka-veszpremi-koncertjen.htmlA rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia, annyian mentek ki Majka ingyenes koncertjére Veszprémben. Sokan azonban kiakadtak, mert a környező kis utcákban rekedtek, így nem láthattak semmit.TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg formás fenekét az 50 éves Helena Christensen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-az-50-eves-helena-cristensen.htmlHelena Christensen megmutatta, hogy 50 évesen is formás a feneke. TV + Sztárok--Így néztek ki az Agymenők sztárjai, mielőtt híressé váltak: rájuk sem ismernénkhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-igy-neztek-ki-az-agymenok-sztarjai-mielott-hiresse-valtak-rajuk-sem-ismernenk.htmlSzerte a világon meghódították az emberek szívét az Agymenők szereplői. Az elmúlt több mint 10 évben családtaggá váltak a karakterek a nézők otthonaiban, szinte már nem is emlékszünk azokra az időkre, amikor még nem ismertük ezeket a szeretnivaló kockákat és a barátnőiket. Így néztek ki a főszereplők akkor, amikor még nem voltak híresek. TV + Sztárok--Így fogadták Pápai Jocit az Eurovíziós Dalfesztivál megnyitóján – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-igy-fogadtak-papai-jocit-az-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-video.htmlPápai Joci kedden áll majd színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében. Az énekes a közösségi oldalán megmutatta, hogyan fogadták őt a megnyitón. TV + Sztárok--Elvis Presley életéről leleplező könyv készült: pedofíliával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-elvis-presley-eleterol-leleplezo-konyv-keszult-pedofiliaval-vadoljak.htmlLeleplező könyvet írt Joel Williamson író Elvis Presley életéről. A többi között azt állítja, hogy a királynak több kiskorú barátnője is volt. TV + SztárokAFPHódi Pamela hazatért Ázsiából: így örült neki a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190513-hodi-pamela-hazatert-azsiabol-igy-orult-neki-kedvese.htmlHosszú idő után újra találkozhatott Hódi Pamela és kedvese, Bence. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.