Felicity Huffman börtönbe kerül: a Született feleségek sztárja elismerte bűnösségét

Forrás: AFP/Joseph Prezioso -
Született feleségek börtön egyetem Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnösnek vallotta magát a Született feleségek sztárja: börtönbe kerül. 

Felicity Huffman sok gazdag amerikai szülővel egyetemben csalással juttatta be lányát rangos amerikai felsőoktatási intézménybe. Kenőpénzeket fizettek, hogy csemetéik teszteredményeit kijavítsák, vagy sportolói karriert hazudtak a gyerekeknek.

Felicity Huffman börtönbe kerül Forrás: AFP/Joseph Prezioso

A Született feleségek sztárja 15 ezer dollárt, vagyis több mint 4 millió forintot fizetett azért, hogy lánya vizsgáját feljavítsák. A bíróság előtt sírva ismerte be bűnösségét, ami miatt az ügyész 4 hónap börtönbüntetést kért rá – írja a CNN.

Palya Bea újra szerelmes: "Boldog párkapcsolatban élek"http://www.life.hu/sztarok/20190514-palya-bea-ujra-szerelmes.htmlPalya Bea több mint egy éve, titokban vált el gyermekei apjától. Az énekesnő korábban azt mondta, nagyon nehéz volt ez ez időszak, nagy sebekett ejtett rajta. Most azonban újra boldog.TV + Sztárok--Dühöngtek a rajongók Majka veszprémi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-duhongtek-a-rajongok-majka-veszpremi-koncertjen.htmlA rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia, annyian mentek ki Majka ingyenes koncertjére Veszprémben. Sokan azonban kiakadtak, mert a környező kis utcákban rekedtek, így nem láthattak semmit.TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg formás fenekét az 50 éves Helena Christensen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-az-50-eves-helena-cristensen.htmlHelena Christensen megmutatta, hogy 50 évesen is formás a feneke. TV + Sztárok--Így néztek ki az Agymenők sztárjai, mielőtt híressé váltak: rájuk sem ismernénkhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-igy-neztek-ki-az-agymenok-sztarjai-mielott-hiresse-valtak-rajuk-sem-ismernenk.htmlSzerte a világon meghódították az emberek szívét az Agymenők szereplői. Az elmúlt több mint 10 évben családtaggá váltak a karakterek a nézők otthonaiban, szinte már nem is emlékszünk azokra az időkre, amikor még nem ismertük ezeket a szeretnivaló kockákat és a barátnőiket. Így néztek ki a főszereplők akkor, amikor még nem voltak híresek. TV + Sztárok--Így fogadták Pápai Jocit az Eurovíziós Dalfesztivál megnyitóján – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-igy-fogadtak-papai-jocit-az-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-video.htmlPápai Joci kedden áll majd színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében. Az énekes a közösségi oldalán megmutatta, hogyan fogadták őt a megnyitón. TV + Sztárok--Elvis Presley életéről leleplező könyv készült: pedofíliával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-elvis-presley-eleterol-leleplezo-konyv-keszult-pedofiliaval-vadoljak.htmlLeleplező könyvet írt Joel Williamson író Elvis Presley életéről. A többi között azt állítja, hogy a királynak több kiskorú barátnője is volt. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.