Egy körforgalomban szenvedett autóbalesetet Gáspár Győző

Forrás: RTL2 -
Gáspár Győző körforgalom baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike egy körforgalomban szenvedett balesetet.

A Tar és Kisterenye közötti körforgalomban szenvedett balesetet Győzike – számolt be róla a Ripost. A showman állítja, a felújítás alatt álló helyszín életveszélyes, mert amikor ő összetörte a kocsiját, akkor még nem volt felújítást jelző tábla, kordon, jelzőlámpa, ami jelezte volna az arra haladóknak, hogy veszélyes az útszakasz.

Gáspár Győző autója alaposan megrongálódott Forrás: RTL2

Győzike aznap felesége, Bea asszony vacsoraestjén segédkezett, és későn vette észre, hogy felújítási munkálat alatt áll a helyszín, beleszáguldott egy mély gödörbe és durrdefektet kapott.

Majdnem meghaltam. (...) Hajnalban tudtunk csak elindulni a buli helyszínéről. Egész este pörögtem, kiszolgáltam a vendégeket, énekeltem és szórakoztattam őket. Siettünk is, de mondanom sem kell, hullafáradtak voltunk” – nyilatkozta a lapnak.

A baleset után kihívta a helyszínre a rendőröket és az autóját autómentő szállította el. Győzike állítja, ő nem hibázott, a megengedett sebességgel hajtott, így az építést végző cég mulasztott.

Megszületett VV Gigi kisbabájahttp://www.life.hu/sztarok/20190514-megszuletett-vv-gigi-kisbabaja.htmlMegszületett VV Gigi, azaz Szadai-Rácz Ildikó kislánya. A jógaoktató gyermekét Pankának hívják, 3280 grammal és 51 centivel jött a világra.TV + SztárokOrigoFelicity Huffman börtönbe kerül: a Született feleségek sztárja elismerte bűnösségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190514-felicity-huffman-bortonbe-kerul-a-szuletett-felesegek-sztarja-elismerte-bunosseget.htmlBűnösnek vallotta magát a Született feleségek sztárja: börtönbe kerül. TV + Sztárok--Eszenyi Enikő bikiniben mutatta meg testét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-eszenyi-eniko-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlEszenyi Enikő tőle szokatlan képet posztolt Instagram-oldalára: megmutatta testét bikiniben. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg formás fenekét az 50 éves Helena Christensen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-az-50-eves-helena-cristensen.htmlHelena Christensen megmutatta, hogy 50 évesen is formás a feneke. TV + Sztárok--Így fogadták Pápai Jocit az Eurovíziós Dalfesztivál megnyitóján – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-igy-fogadtak-papai-jocit-az-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-video.htmlPápai Joci kedden áll majd színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében. Az énekes a közösségi oldalán megmutatta, hogyan fogadták őt a megnyitón. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Sokszor úgy érzem, hogy még nem nőttem fel"http://www.life.hu/sztarok/20190513-hosszu-katinka-sokszor-ugy-erzem-hogy-meg-nem-nottem-fel.htmlA Duna Arénában rendezték meg az úszósport első Bajnokok Ligáját, ahol a világ legjobb úszói mérkőztek meg, népszerűsítve ezzel a sportágukat. Természetesen Hosszú Katinka is medencébe ugrott, vasárnap pedig már három arannyal a nyakában szállt ki a medencéből. Egy rövid interjúban mondta el, miért szükséges még népszerűsíteni az úszást.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.