Ördög Nóra visszatért Ázsiából: sírva ölelte magához gyermekeit a reptéren

Forrás: Instagram/ordognora -
gyerekek reptér Ördög Nóra Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második részének elhúzódó forgatása miatt Ördög Nóra elszakadt a családjától: sírva ölelte magához őket a reptéren, amikor újra találkoztak.

Ördög Nóra és a stáb többi tagja is befejezték az Ázsia Expressz második részének forgatását, végre mindenki hazatérhetett. A műsorvezetőnek különösen nehéz volt az elhúzódó forgatás, hiszen így a családja nem lehetett végig vele. Egy botrány miatt kellett tovább kint maradniuk, két szereplő, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött, amin a helyiek felháborodtak. Ott nem folytathatták a forgatást, később, egy másik helyen pótolták az elmaradt részeket.

Ördög Nóra sírva ölelte magához gyerekeit Forrás: Instagram/ordognora

Az incidens azonban már a múlté, Ördög Nóra ismét találkozhatott a családjával. Nánási Pál Micivel és Vencivel a reptéren várták, Nóri pedig sírva ölelte magához őket, hiszen ilyen hosszú ideig még nem voltak külön egymástól.

A fotókat ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.