Hosszú Katinka: "Sokszor úgy érzem, hogy még nem nőttem fel"

interjú FINA Hosszú Katinka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Duna Arénában rendezték meg az úszósport első Bajnokok Ligáját, ahol a világ legjobb úszói mérkőztek meg, népszerűsítve ezzel a sportágukat. Természetesen Hosszú Katinka is medencébe ugrott, vasárnap pedig már három arannyal a nyakában szállt ki a medencéből. Egy rövid interjúban mondta el, miért szükséges még népszerűsíteni az úszást.

Kelemen Anna a letiltás után bugyi nélkül tért vissza az Instagramra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190513-kelemen-anna-a-letiltas-utan-bugyi-nelkul-tert-vissza-az-instagramra-18.htmlNéhány nappal ezelőtt Kelemen Annát letiltotta az Instagram a túl sok erotikus tartalom miatt. Most egy bugyi nélküli fotóval tért vissza. TV + Sztárok--Meggyógyult Liptai Claudia kislánya: Panka újra versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-meggyogyult-liptai-claudia-kislanya-panka-ujra-versenyez.htmlMeggyógyult Liptai Claudia kislánya: Panka kötéssel a lábán újra versenyzett. TV + SztárokOrigoRácz Jenő séf ismét szerelmes: még friss a kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190513-racz-jeno-sef-ismet-szerelmes-meg-nagyon-friss-a-kapcsolata.htmlRácz Jenő séf ismét szerelmes: hosszú szingliség után talált rá újra a boldogság. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra visszatért Ázsiából: sírva ölelte magához gyermekeit a reptérenhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-ordog-noa-visszatert-azsiabol-sirva-olelte-magahoz-gyermekeit-a-repteren.htmlAz Ázsia Expressz második részének elhúzódó forgatása miatt Ördög Nóra elszakadt a családjától: sírva ölelte magához őket a reptéren, amikor újra találkoztak. TV + SztárokOrigoÚjra szerelmes Gesztesi Károly: egy fiatal színésznő lehet a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190513-ujra-szerelmes-gesztesi-karoly-fiatal-szineszno-lehet-a-parja.htmlSzínházi körökben az a hír járja, hogy Gesztesi Károly újra szerelmes: egy fiatal színésznő fejét csavarta el. TV + SztárokOrigoKiderült, mivel lehet levenni a lábáról Molnár Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190511-kiderult-mivel-lehet-levenni-a-labarol-molnar-andit.htmlA csinos műsorvezető a mozgás szerelmese. Azonban Molnár Andi nemcsak ezért, de az édességekért is rajong. Férje legutóbb egy fánktúrával kedveskedett neki. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.