Fürdőruhában mutatta meg formás fenekét az 50 éves Helena Christensen – Fotó

modell 50 éves Helena Christensen fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helena Christensen megmutatta, hogy 50 évesen is formás a feneke.

Helena Cristensen 50 esztendős, de legalább 10-15 évet letagadhatna a korából. A 90-es évek egyik legkedveltebb szupermodelljének alakja ma is csodás, és ezt szívesen megmutatja a követőinek is.

Ezúttal a közösségi oldalra egy olyan fürdőruhás fotót posztolt, amelyen a formás fenekét is megvillantotta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@staerkandchristensen

Helena (@helenachristensen) által megosztott bejegyzés,

Elvis Presley életéről leleplező könyv készült: pedofíliával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-elvis-presley-eleterol-leleplezo-konyv-keszult-pedofiliaval-vadoljak.htmlLeleplező könyvet írt Joel Williamson író Elvis Presley életéről. A többi között azt állítja, hogy a királynak több kiskorú barátnője is volt. TV + SztárokAFPHódi Pamela hazatért Ázsiából: így örült neki kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190513-hodi-pamela-hazatert-azsiabol-igy-orult-neki-kedvese.htmlHosszú idő után újra találkozhatott Hódi Pamela és kedvese, Bence. TV + SztárokOrigoMegházasodott Meghan Markle exférje, Trevor Engelson http://www.life.hu/sztarok/20190513-meghazasodott-meghan-markle-exferje-trevor-engelson.htmlNemcsak Meghan Markle élete zajlik, de az exférjéé is: Trevor Engelson a hétvégén újraházasodott. TV + Sztárok--Ördög Nóra visszatért Ázsiából: sírva ölelte magához gyermekeit a reptérenhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-ordog-noa-visszatert-azsiabol-sirva-olelte-magahoz-gyermekeit-a-repteren.htmlAz Ázsia Expressz második részének elhúzódó forgatása miatt Ördög Nóra elszakadt a családjától: sírva ölelte magához őket a reptéren, amikor újra találkoztak. TV + SztárokOrigoFriss fotót mutatott gyermekéről Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190513-friss-fotot-mutatott-gyermekerol-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlTöbb országban is május 12-én ünneplik az anyák napját. Ennek apropóján a sussexi hercegnő új fotót mutatott a kis Archie-ról. TV + Sztárok--Kiderült, mivel lehet levenni a lábáról Molnár Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190511-kiderult-mivel-lehet-levenni-a-labarol-molnar-andit.htmlA csinos műsorvezető a mozgás szerelmese. Azonban Molnár Andi nemcsak ezért, de az édességekért is rajong. Férje legutóbb egy fánktúrával kedveskedett neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.