Elvis Presley életéről leleplező könyv készült: pedofíliával vádolják

Forrás: AFP -
Elvis Presley könyv pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leleplező könyvet írt Joel Williamson író Elvis Presley életéről. A többi között azt állítja, hogy a királynak több kiskorú barátnője is volt.

Elvis Presley életéről és sötét oldaláról írt könyvet Joel Williamson. A férfi azt állítja, hogy a zenész 14 éves lányok után koslatott koncertturnéi során. Állítólag három 14 éves lánnyal is szorosabbra fűzte a kapcsolatot, nekik párnacsatázniuk és birkózniuk kellett, valamint csókolgatni a zenészt.

Elvis Presley-t pedofíliával vádolják Forrás: AFP

A könyvben említést tesznek arról is, hogy Elvis le is feküdt egy fiatal rajongójával, ám az aktus során elszakadt az óvszer. A zenész szállította kórházba gyógyszerért a kiskorú szeretőjét, miközben a 15 éves barátnőjét hívogatta – írja a The Sun.

Pedofília és botrányok: tőlük félnek Hollywoodban

Szexuális zaklatás, pedofília, később pedig házasság – van olyan híresség, aki végigjárta ezt a három lépést. Bár a rajongók közül sokan példaképként tekintenek rájuk, az évek alatt több sztárban is csalódniuk kellett. Volt olyan színész, akiről sok évvel később derült ki a szörnyű igazság, amely nemcsak a magánéletét, de a karrierjét is tönkretette. Íme, Hollywood legismertebb erőszaktevői. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.