tinédzser szelfi Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Virág a közösségi oldalán szelfizett.

Gáspár Virág kész nő: Gáspár Győző kisebbik lánya immár 17 évessé cseperedett. A közösségi oldalán a napokban megosztott egy szelfit, amelyen szolid sminket és dögös ruhát visel.

Csodásan néz ki, és ezt a követői is megjegyezték.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chunky ye

‍♀️Gáspár Virág Grèta ‍♀️ (@viraggaspar) által megosztott bejegyzés,

Tatár Csilla elárulta, milyen volt a találkozása Kárász Róberttelhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-tatar-csilla-elarulta-milyen-volt-a-talalkozasa-karasz-roberttel.htmlTatár Csilla és Kárász Róbert 5 éve nem találkoztak, miután nem a legjobb viszonyban váltak el egymástól. Most azonban kibékültek. TV + SztárokOrigoEzért mondott igent várandóssága ellenére Tóth Gabi a TV2 felkérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190509-ezert-mondott-igent-varandossaga-ellenere-toth-gabi-a-tv2-felkeresere.htmlTóth Gabi, habár a fellépéseit lemondta a várandóssága miatt, a TV2 felkérésére boldogan mondott igent: tudja, hogy biztonságban lesz. TV + SztárokOrigoZenésztársai aggódnak Demjén Ferencért: már a látogatást szervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-zenesztarsai-aggodnak-demjen-ferencert-mar-a-latogatast-szervezik.htmlDemjén Ferencért aggódnak a barátai, zenésztársai. Szurkolnak, hogy mielőbb felépüljön az agyérgörcsöt kapott énekes. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoFeneket villantott Ördög Nóra – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-feneket-villantott-ordog-nora.htmlÖrdög Nóra fürdőruhában mutatta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigo5 év után kibékült egymással Kárász Róbert és Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190508-5-ev-utan-kibekult-egymassal-karasz-robert-es-tatar-csilla.htmlKibékült egymással Kárász Róbert és Tatár Csilla. TV + Sztárok--Így született meg Harry herceg és Meghan Markle gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-igy-szuletett-meg-harry-herceg-es-meghan-markle-gyereke.htmlKiderült néhány részlet Harry herceg és Meghan Markle gyermekének születéséről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.