párkapcsolat Ábel Anita szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita a közösségi oldalán mutatta meg új párját.

Ábel Anita újra szerelmes: boldogságát pedig meg is osztotta a közösségi oldalán. Friss fotóján új kedvesével látható, az őszes hajú férfi, akit Roberto Favarónak hívnak, átöleli a csinos tévést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ @abel.anita #azéletszép

Roberto Favaro (@ilragazzodistrada) által megosztott bejegyzés,

Meghan Markle különleges nyakláncot viselt a kisfia bemutatásakor: ez a jelentésehttp://www.life.hu/sztarok/20190509-meghan-markle-kulonleges-nyaklancot-viselt-kisfia-bemutatasakor-ez-a-jelentese.htmlMeghan Markle egy különleges nyakláncot viselt akkor, amikor a kisfiát bemutatták a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Kulcsár Edina dühös: valaki lopott az üzletükbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-kulcsar-edina-duhos-valaki-lopott-uzletukbol.htmlKulcsár Edina és férje, Csuti több vállalkozást is vezetnek. A szépségkirálynő most a közösségi oldalán fakadt ki, mert valaki lopott az egyik üzletükből. Már nem ez volt az első eset. TV + SztárokOrigoBrad Pitt válaszolt arra a kérdésre, újra összejönnek-e Jennifer Anistonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-brad-pitt-valaszolt-arra-a-kerdesre-ujra-osszejonnek-e-jennifer-anistonnal.htmlBrad Pitt válaszolt arra a kérdésre, hogy újra össze fog-e jönni Jennifer Anistonnal. TV + SztárokOrigoKrausz Gábor Tóth Gabi várandósságáról vallott: próbálkoztak már egy idejehttp://www.life.hu/sztarok/20190509-krausz-gabor-toth-gabi-varandossagarol-vallott-probalkoztak-mar-egy-ideje.htmlTóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor séf számára is ez életük legboldogabb időszaka: az orvosok jóslatai ellenére az énekesnő várandós. TV + SztárokOrigoZenésztársai aggódnak Demjén Ferencért: már a látogatást szervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-zenesztarsai-aggodnak-demjen-ferencert-mar-a-latogatast-szervezik.htmlDemjén Ferencért aggódnak a barátai, zenésztársai. Szurkolnak, hogy mielőbb felépüljön az agyérgörcsöt kapott énekes. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMajka összeesett a Bezár a bazár című műsor forgatásán: nem történt bajhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-majka-osszeesett-a-bezar-a-bazar-cimu-musor-forgatasan-nem-tortent-baj.htmlMajka egy váratlan pillanatban esett össze a Bezár a bazár forgatásán.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.