5 év után kibékült egymással Kárász Róbert és Tatár Csilla

békülés Kárász Róbert műsorvezető Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibékült egymással Kárász Róbert és Tatár Csilla.

Öt év után kibékült egymással Kárász Róbert és Tatár Csilla: erről a csinos tévés a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit. A kép aláírásából kiderült, mindketten bíznak benne, hogy a folytatásban újra jó kapcsolat lesz közöttük.

A két műsorvezető még akkor veszett össze, amikor együtt vezették a Mokkát a TV2-n. Többször is a kamerák előtt csipkelődtek egymással, és a nézőknek is feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben közöttük.

Kiss Ramóna a gyermeke születése után most visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-kiss-ramona-gyermeke-szuletese-utan-most-visszater-a-kepernyore.htmlJanuárban hozta világra első gyermekét Kiss Ramóna. Most úgy döntött, hogy visszatér a képernyőre, újra dolgozni kezd. Azt is elárulta, hol láthatják majd a nézők. TV + SztárokOrigoÍgy született meg Harry herceg és Meghan Markle gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-igy-szuletett-meg-harry-herceg-es-meghan-markle-gyereke.htmlKiderült néhány részlet Harry herceg és Meghan Markle gyermekének születéséről. TV + Sztárok--Budapestről posztolt Jason Momoahttp://www.life.hu/sztarok/20190508-budapestrol-posztolt-jason-momoa.htmlMegérkezett hazánkba Jason Momoa, akinek már egy kis budapesti városnézésre is jutott ideje. TV + Sztárok--Madonna Michael Jackson botrányáról: szerinte mindenki ártatlan, amíg nem bizonyul bűnösnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-madonna-michael-jackson-botranyarol-artatlan-mig-nem-bizonyul-bunosnek.htmlMichael Jackson zaklatási botrányának kirobbanása óta több sztár is elmondta a véleményét, ezúttal Madonna szólalt meg. TV + Sztárok--Charlize Theron Seallel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-charlize-theron-szineszno-seallel-randizik.htmlA hírek szerint Heidi Klum exférjével, Seallel randizik Charlize Theron. TV + SztárokAFPMet-gála 2019: Lady Gaga sztriptízelve vonult a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-metgala-2019-lady-gaga-sztriptizelve-vonult-a-voros-szonyegen.htmlSusan Sontag egyik esszéjéhez kapcsolódott az idei Met-gála tematikája. A posztmodern és a giccs is nagy szerepet kapott, Lady Gaga pedig úgy gondolta, hogy egy sztriptízszámmal vonul be a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.