Vastag Csaba 12 éves lehetett, amikor elvesztette a szüzességét

Vastag Csaba szüzesség Kasza Tibi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi lebuktatta Vastag Csabát: kiderült, az énekes mikor vesztette el a szüzességét.

Vastag Csaba Király Viktorral együtt vágott neki a Pénzt vagy éveket! című vetélkedőnek. A játék közben Kasza Tibi azt kezdte el firtatni, játékosai mikor vesztették el a szüzességüket. Király Viktor elárulta, hogy ő 16 éves volt, amikor megtörtént, majd amikor Vastag Csabára került volna a sor, a műsorvezető viccesen közbevágott egy megjegyzéssel.

Kasza Tibi: „Csabi egy végtelenül jól nevelt fiú és biztosan nem akar erről beszélni, ezért elárulom, hogy neki ez a pillanat 12 éves korában jött el.”

Király Viktor: „Mi???”

Vastag Csaba (kissé elpirulva): „Menjünk tovább...”

Met-gála 2019: Lady Gaga sztriptízelve vonult a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-metgala-2019-lady-gaga-sztriptizelve-vonult-a-voros-szonyegen.htmlSusan Sontag egyik esszéjéhez kapcsolódott az idei Met-gála tematikája. A posztmodern és a giccs is nagy szerepet kapott, Lady Gaga pedig úgy gondolta, hogy egy sztriptíz számmal vonul be a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Elkezdődött Pécsi Ildikó unokájának kilakoltatásahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-elkezdodott-pecsi-ildiko-unokajanak-kilakoltatasa.htmlEljött a nap: ma kilakoltatják a budai ingatlanból Pécsi Ildikó unokáját. TV + Sztárok--Hajnali négykor lepte meg Király Viktort rajongója: meztelenül fogadta őt az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190507-hajnali-negykor-lepte-meg-kiraly-viktort-rajongoja-meztelenul-fogadta-ot-az-enekes.htmlKirály Viktor egy szürreális élményét osztotta meg a Pénzt vagy éveket! című műsorban: hajnali négykor látogatta meg otthonában egy rajongója. TV + Sztárok--Curtis nem akar Majkával versenyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20190507-curtis-nem-akar-majkaval-versenyezni.htmlAz elvonókúra után Curtis sorra ontja magából az új számokat. Mint mondta: nem azért ír, hogy megfeleljen, hanem így tudja a legjobban kifejezni az érzéseit. Az új dalokat Majka is dicsérő szavakkal illette. TV + SztárokOrigoKifizetik Cserháti Zsuzsa sírkövét: végre megkaphatja méltó nyughelyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-kifizetik-cserhati-zsuzsa-sirkovet-vegre-megkaphatja-melto-nyughelyet.htmlÚgy tűnik, végre rendeződik Cserháti Zsuzsa sírkövének ügye: felajánlották a szükséges összeget. TV + Sztárok--Régi közös otthonukkal ajándékozta meg Brad Pitt Jennifer Anistont?http://www.life.hu/sztarok/20190507-regi-kozos-otthonukkal-ajandekozta-meg-brad-pitt-jennifer-anistont.htmlElterjedt a hír, miszerint Brad Pitt hatalmas ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont: íme, az igazság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.